Cumhuriyet Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Cumhuriyet Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan yayımladı. Başvuru şartı, alınacak personel sayısı ve başvuruya dair önemli bilgiler bugün yayınlanan ilanda yer aldı.

Cumhuriyet Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
30 Ocak 2018 Salı 14:51

Cumhuriyet Üniversitesi, bugün akademik personel alımı ilanı yayımladı. İlanın içeriğinde başvuru için gereken şartlar, başvuru tarihi, başvuru yeri ve alımı yapılacak personel sayısı açıklandı. 

İlanda şunlar söylendi;

"Üniversitemizin aşağıda yazılı birimine 2547 ayılı Yükseköğretim Kanun ’ un 26’ncı maddesi uyarınca rofesör alınacaktır. aşvuracak olan adayların ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Üniversitemiz Rektörlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Adayların Üniversitemiz web sitesinde yayınlanan Akademik Personel Yükseltilme/Atanma Başvuru ve Değerlendirme Koşullarını sağlıyor olmaları gerekmektedir."

Sadece bir personel alımı yapacak olan üniversite, Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı'na Profesör alacak. Başvuru yapmak için, dilekçe, özgeçmiş ve 6 takım bilimsel yayın dosyası gerekiyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.