Bülent Ecevit Üniversitesi 52 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Bülent Ecevit Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapmak için ilan verdi. İlanda adaylar için genel ve özel şartlarla birlikte başvuru tarihi, yeri de paylaşıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Bülent Ecevit Üniversitesi 52 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak
01 Nisan 2018 Pazar 10:02

31 Mart 2018 tarihli sözleşmeli personel alımı için Bülent Ecevit Üniversitesi ilan verdi. Adaylara yönelik detaylara ilanda yer verildi. Son başvuru tarihinin 16 Nisan 2018 olan ilan için adaylar KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alınacak. Şahsen başvurular kabul edilecek. 

Hemşire, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni olmak üzere açılan personel kadroları için hem genel şartlar hem de özel şartlar aranmaktadır. İstenen genel başvuru şartları şöyle sıralandı:

- Türk vatandaşı olmak,

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

- Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç),

- Ortaöğretim mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSSP94 puanı bulunmak, Lisans Mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSSP3 puanı bulunmak,

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıması,

- Ayrıca başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir. 

Özel şartlar ise tabloda şöle açıklandı:

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.