Bodrum Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Muğla Bodrum Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Bodrum Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Bodrum Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
12 Şubat 2021 Cuma 00:26

Muğla Belediyesi Personel Alımı

Muğla Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

5000 yıllık tarihi geçmişiyle asırlardan bu yana birçok medeniyete ev sahipliği yapan Bodrum, 1871 yılında bucak 1872 yılında ise Muğla iline bağlı ilçe olmuştur.

Hizmet kalitesinin her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte daha da artırılmasını sağlamak hedefi ile vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaç edinen Bodrum Belediyesi, kadrosunda çalıştırmak üzere deneyimli veya deneyimsiz personel alımı yapacak. Dezavantajlı vatandaşlarının da sosyal hayata dâhil olmaları hususunda hassas davranan kurumun personel alımı yaparken engelli personeller için de kadro açacağı tahmin edilmektedir.

Bodrum Belediyesi İşçi Alımı

Daha planlı bir Bodrum, daha estetik ve daha konforlu bir kent hayatı için planlı gelişim ve estetik dönüşüm ilkesini hayata geçiren Bodrum Belediyesi’nin, kadrosuna alacağı personelleri sözleşmeli işçi ya da taşeron işçi olarak istihdam edeceği öngörülmektedir. Bu işçilerini de mevcut işçileri ile aynı şartlar altında çalıştıracak olan kurumun, yeni işçilerine hali hazırdaki işçileri ile aynı sosyal hakları sunması beklenmektedir.

Bodrum Belediyesi Memur Alımı

Kurumun organizasyon yapısı 18 müdürlükten ve 4 Belediye Başkan Yardımcısından oluşmaktadır. Bodrum Belediyesi memur alımı yapılarak, söz konusu organizasyon yapısının genişletilmesi hedeflenmektedir. Başvurular İnsan Kaynakları birimine yapılacak olup, sözlü sınav neticesinde alımlar gerçekleştirilecektir.

Bodrum Belediyesi memur alımları sonrasında kişiler; İmar ve Şehircilik biriminde, Özel Kalem sekreterliğinde, Mali Hizmetler biriminde, zabıta departmanında, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler bölümünde, Yazı İşleri ve Hukuk İşleri birimlerinde görev alacaklar. Kurumun hangi hizmet kanalında, personel ihtiyacı varsa ilanlar vasıtasıyla alınan personeller o kanala sevk edilecektir.

Bodrum Belediyesi İş İlanları

Kadrosuna alacağı personelleri fen işleri, imar ve şehircilik, zabıta,  basın-yayın ve halkla ilişkiler, kültür ve sosyal işler, bilgi işlem, destek hizmetleri, park ve bahçeler, çevre koruma ve kontrol, strateji geliştirme, etüt-proje ve temizlik işleri müdürlüklerinde istihdam etmesi beklenen kurumun, detaylı açıklamayı resmi internet sitesi üzerinden yayınlayacağı iş ilanı ile yapması beklenmektedir.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Bodrum Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bodrum Belediyesi kadrosunda sözleşmeli işçi olarak çalışmak isteyen vatandaşların belediyenin resmi internet sitesinde yayınlanacak olan iş başvuru formunu kendi niteliklerine uygun olacak şekilde eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir.

Bodrum Belediyesi insan kaynakları birimince değerlendirilecek olan başvurulardan sonuçları olumlu olan adaylar insan kaynakları yetkilileri tarafından mülakata alınmakta ve sonucu olumlu değerlendirilen adaylar içim işe alım süreci başlatılmaktadır.

Belediye kadrosuna memur olarak dâhil olmak isteyen adayların ise KPSS’den yeterli puanı almış olmak ile birlikte Bodrum Belediyesi’nin yayınlamış olduğu açık pozisyonlara ÖSYM tarafından yerleştirilmeleri gerekmektedir.

Bodrum İş İlanları

Turizm kentlerinde otel ve restoranların bol olması, bölge halkının istihdam konusunda sıkıntı yaşamamasını sağlamaktadır. Bodrum iş ilanları içerisinden kendinize uygun bir iş bulabilir ve vasıflarınız ile kariyer hedefiniz doğrultusunda seçim yaparak, dilediğiniz ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

Güncel ilanlar için hem iş bulma sitelerini, hem de özel sektörde faaliyet gösteren işletmelerin web sitelerini takip etmenizi öneririz. Bu şekilde yayınlanan tüm ilanlara vakıf olabilir ve başvuru tarihleri geçmeden müracaatınızı gerçekleştirebilirsiniz. Güncel Bodrum iş ilanları şu şekildedir:

Muğla Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Muğla Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Muğla Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Muğla Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Muğla Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Muğla Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Muğla Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Muğla Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.