Beşiktaş Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

İstanbul Beşiktaş Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Beşiktaş Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Beşiktaş Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
12 Şubat 2021 Cuma 00:12

Beşiktaş Belediyesi Personel Alımı

Beşiktaş Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

1930’da Beyoğlu’ndan ayrılarak ilçe statüsü kazanan Beşiktaş’ta belediyecilik faaliyetlerine 1956 yılında başlanmıştır.

Doğal ve tarihi dokusuyla cazibe merkezi olan Beşiktaş’ta sürdürülebilir yerel kalkınmayı sağlayarak ilçede yaşayan herkesin ihtiyaçlarını çağdaş bir belediyecilik anlayışıyla karşılama hedefinde olan Beşiktaş Belediyesi’nin faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak adına çok sayıda personel alımı yapacağı tahmin edilmektedir.

Beşiktaş Belediyesi İşçi Alımı

Doğaya ve çevreye saygılı, tarihi ve kültürel mirasları koruyan ve vatandaşlarının memnuniyetini esas alan Beşiktaş Belediyesi, çalışanlarına güvenli ve sağlıklı bir iş ortamı oluşturmaktadır.

Çalışanların görüşlerinin alındığı demokratik bir çalışma ortamı sağlayan, her düzeyde çalışanın işle ilgili görüş ve önerileri dikkate alan kurumun kadrosuna alacağı personellerini işçi olarak istihdam edeceği öngörülmektedir. Kadrosuna alacağı yeni işçilerini daha çok sözleşmeli işçi olarak çalıştıracak olan kurum, bu işçilerine mevcut işçileri ile aynı hakları tanımaktadır.

Beşiktaş Belediyesi Memur Alımı

Personel ve işçi alımları dışında memur statüsünde alımlarda yapan belediye, bunun için Kpss’ den almış olduğunuz puanı göz önünde bulunduruyor. Bütün şartları yerine getirdiğinizi ve memur olarak atandığınızı göz önünde bulundurarak devam edelim. Beşiktaş Belediyesi memur alımı yaptığında sizi işe aldıysa öncelikle ne iş yapacağınızı merak edersiniz.

Belediyede düşündüğünüzden fazla iş imkânı olabiliyor. Kısaca sizi bir masaya verip sürekli orada aynı işi yapacağınızı düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Belediyelerde genellikle 20 müdürlüğün üzerine müdürlük ve bunların en az 5 tanede alt birimleri mevcut. Buda demek oluyor ki belediyede yapabileceğiniz iş sayısı 100’ün üzerinde. Birkaç örnek vermek gerekirse fatura hizmetleri, herhangi bir ürünün giriş-çıkış işlemleri gibi işlerde kendinizi memur olarak bulabilirsiniz.

Beşiktaş Belediyesi İş İlanları

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ın kültürel, doğal, tarihi ve ekonomik değerlerini akılcı biçimde değerlendirerek, çağdaş ve her alanda öncü marka bir kent yaratarak karşılıklı saygı ve güvenin esas olduğu, belirlenen hedeflere ulaşmada herkesin kendini sorumlu hissettiği ve potansiyellerini kullandıkları bir çalışma ortamı oluşturulmasını ve sürekliliğini sağlamayı hedefler.

Bu hedeflerine ulaşabilmek için personel alımı yapacak olan kurumun yakın zaman içerisinde remi internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlaması beklenmektedir.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Beşiktaş Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kadrosuna almayı hedeflediği personellerinin, kadrolandırma şekillerini ve şartlarını internet sitesinden detaylı bir şekilde yayınlamayı tercih eden Beşiktaş Belediyesi, bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların belediyenin internet sitesinden yayınlayacağı iş başvuru formunu doldurarak ön başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Beşiktaş Belediyesi insan kaynakları birimi tarafından başvuruların değerlendirilmesi sonucu belediyenin istediği kriterlere uygun görülen adaylar kadrolandırma yapılacak ilgili birim ve insan kaynakları birimi tarafından mülakata tabi tutulmakta ve başarılı olanlar için işe alım süreci başlatılmaktadır.

Beşiktaş İş İlanları

Nüfusa oranla oldukça az olan memurluk alımları, doğal olarak vatandaşları özel sektöre yönelmeleri gerektiğini düşündürüyor. Memurluk şartlarının gerek çalışma saatleri gerekse tatil ve maaş açısından avantajlı olması, memur olarak işe girişi zorlaştırıyor.

Haliyle vatandaşlarda özel sektörde kendilerine iş arıyor. Nüfusun fazla olması böylelikle avantajlı bir hal alabiliyor. Sizde yeteneklerinize göre Beşiktaş iş ilanları listesine göz atarak meslek sahibi olabilirsiniz.

Beşiktaş Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Beşiktaş Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Beşiktaş Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Beşiktaş Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Beşiktaş Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Beşiktaş Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Beşiktaş Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Gündoğdu - 3 yıl önce
Beşiktaş belediyesi buyesinde iş İstiyorum 1 yıldır boşum açil işe ihtiyacım telefonum .........ali gundogdu ardigim is şoförlük ve temizlik Goreflisi mutfak ahçı ve bahçıvanlık işleri ardimlariniz için teşekkür ederim
Avatar
Paşa - 3 yıl önce
Temizlik görevlisi
Avatar
Soner solgun - 2 yıl önce
Beşiktaş belediyesinde iş istiyorum
Beden işçisi veya temizlik gôrevlisi olarak
Avatar
yaşar BALKANOĞLU - 2 yıl önce
Beşiktaş Belediyesinde Bahçıvanlık Damperli kamyon şöförü ve Temizlik işçisi olarak çalışırdı Bahçıvanlık Belgem var şöförlukfe 2006 Buyan tercübem vardır Ehliyetim EDG Dır 2 çocuğum var okuyorlar zordayım TEŞEKKÜRLER
Avatar
yaşar BALKANOĞLU - 2 yıl önce
Beşiktaş Belediyesinde Bahçıvanlık veya Damperli kamyon şöförü olarak veya Temizlik işçisi olarakta çalışırım 2006 tan EDG ehliyetim var Bahçıvanlık Belgem mevcuttur 2 çocuğum var zordayım Tesekkurler
Avatar
Osman Çelik - 2 yıl önce
Beşiktaş belediyesi olarak sizden ricam var temizlik görevlisi veya özel güvenlik görevlisi olarak istemekteyim. Şimdiden teşekkürler başkanım
Avatar
Osman Çelik - 2 yıl önce
Sizlerden ricam özel güvenlik Kart ve sertifikam var silahsız olarak güvenlik görevlisi olmak istiyorum lise diploması var eğer olmazsa temizlik görevlisi olarak da çalışabilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler başkanım
Avatar
Osman Çelik - 2 yıl önce
Beşiktaş Belediyesi'nin vereceği bütün görevleri yapmaktan gurur duyuyorum . Beşiktaş ta çünkü huzur var insana değer veren bir belediyecilik yapıyor Beşiktaş belediyesi ile gurur duyuyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️