Bartın Belediyesi Personel Alımı

Bartın Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Bartın Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Bartın Belediyesi Personel Alımı
Admin
Admin
17 Eylül 2019 Salı 00:11

Bartın Belediyesi Personel Alımı

Bartın Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Bartın Belediyesi Personel Alımı

Bartın ilimiz, Karadeniz Bölgemizde konumlanan kentimizdir. 1991 senesinde il statüsüne geçmiş ve Türkiyemizin 74. Kenti olmuştur. Ormanlık alan bakımından oldukça zengin olan Bartın kentinin büyük bölümü Küre Dağları Milli Parkı içerisinde yer almaktadır. Bartın Çayı Türkiye'mizde üzerinde taşımacılık yapılan tek akarsudur. Bartın il olduğu zamandan bu yana gelişmesini sürdürmüş illerimizden bir tanesidir. Karadeniz Bölgesi’nin modern kenti, sükun ve huzur ortamı sağlayarak sosyal kent olma hedefi ile yola çıkan Bartın bu doğrultuda büyük aşama kaydetmiştir. Bartın Belediyesi şehircilik faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi ve Bartın şehrinin çehresini değiştirmek, insanlara daha yaşanılabilir sosyal kent olmak adına 2020 senesi içerisinde çalışmalarına devam edeceğini ve bu doğrultuda da çok sayıdaki kadro ve pozisyona memur işçi personel alımı gerçekleştireceğini açıklamıştır. 

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan ekonomik gelişmeler ile  durgunluk, Bartın kentimizi de bir hayli etkilemiş durumda. Bartın kenti ve ilçelerinde işsizlik rakamları yükselişe geçti. Bu durumun önüne geçebilmek adına Bartın Belediyesi ile İŞKUR çeşitli ortak çalışmalar yaparak istihdama katkı sağlamayı hedeflediler. Bu çalışmaların bir kısmını da Bartın Belediyesi bünyesine yapılacak olan memur işçi personel oluşturuyor.  Bu kapsamda belediye bünyesinde çok sayıda kadro ve pozisyona memur işçi personeller istihdam edilerek bölgedeki işsizliğe bir nebze olsun katkıda bulunacaktır. Bartın Belediyesi insan kaynaklarınca edindiğimiz bilgilere göre sadece merkez ilçelerde değil aynı zamanda aşağıda belirtmiş olduğumuz ilçelere de çok sayıda memur işçi personel alımı yapılacaktır.

  • Amasra
  • Kurucaşile
  • Ulus

2020 senesinde verilen son sayılara göre nüfusu 200 bini geçen Bartın şehrinde de belediye artan nüfusun sonucunda yaşanabilecek olumsuzlukları giderek halka daha yaşanılabilir sosyal kent i oluşturmak için çok sayıda kadroya memur işçi personel alımı gerçekleştirecek. 

Bartın Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Bartın Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Bartın Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Bartın Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Bartın Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Bartın Belediyesi ve Bartın’da bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Bartın Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Bartın Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları

Yayınlandığı anda Sayfamızda Yer Alacaktır Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

  

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katıl
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN
 
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.