Banvit Personel Alımı ve İş İlanları 2022

Banvit Personel Alımı 2022, Banvit İŞÇİ ALIMI, GÜNCEL İŞ İLANLARI, Banvit İŞÇİ MAAŞI KAÇ LİRA?, Şenpiliç bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Banvit personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

Banvit Personel Alımı ve İş İlanları 2022
Admin
Admin
12 Mart 2022 Cumartesi 16:21

Banvit’te çalışmak isteyen adaylara müjde. Banvit bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Banvit personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

Banvit, 1968 yılında ülkemizde kurulmuştur. Şirket, kanatlı hayvan sektöründe üretici ve tüketiciyi tam entegre sistemler ile buluşturarak sektörün liderlerinden biri olmuştur. Türkiye’de elde ettiği başarıyı yurt dışında da sürdürerek Romanya ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de yatırımlarını sürdürmektedir. Banvit, 2 milyar TL üzerinde ciro elde etmiş bir şirkettir. Bu başarısını 4 binin üzerinde yetkin personeline borçludur.

Banvit İş İlanları

Banvit, kurulduğu günden bugüne her daim personeliyle aile olmayı başarmış bir kurumdur. Şirketin insan kaynakları departmanı işe alım süreçlerini yürütürken öncelikle bu aile ortamını sürdürebilecek personelleri tercih etmektedir. Şirketin kurumsal hedefleri doğrultusunda personeline gerekli oryantasyon, kişisel gelişim ve yönetici yetiştirme eğitimleri gibi çeşitli eğitimler de verilmektedir. Bu sayede daha yetkin personeller ile çalışmaya devam edilmektedir.

Banvit Açık Pozisyonlar

  • Periyodik Bakım Elemanı – İzmir: Makine ya da parçaların takibini yapmaktan, arıza analizi yapmak ve oluşabilecek arızayı engellemekten ve periyodik bakım planlarının yürütülmesine destek olmaktan sorumludur.
  • Satış Destek Kıdemli Analisti – Balıkesir: Satış sürecine hakim olup satış ve satış destek ekibinin talep/zorunlu değişimlerine ait süreç testlerine öncülük edilmesinden ve satış ekibinin gereksinimi doğrultusunda anlık ürün/ kategori/ bölge/müşteri/mağaza bazlı dataların analizi ve sunumundan sorumludur.
  • Planlama Analisti – Balıkesir:Depo / lojistik / envanter yönetimi süreçlerine destek olmaktan ve profesyonel bir yaklaşımla hedefleri takip etme ve hedefe yakınlığı raporlamaktan sorumludur.
  • Üretim Analisti – Bandırma:Hedeften sapmaların eylem planlarını kontrol edilmesinden, hedeflerin ve eylem planlarını sisteme kaydetmekten ve aylık ve kümülatif bütçeyi takip edip sapmaları analiz etmekten sorumludur.
  • Altyapı Analisti – Bandırma: Global ekip ile koordineli olarak Banvit standartlarına göre tüm BT cihazlarında güvenlik esaslarının kontrol edilmesinden ve Gelen BT donanım taleplerinin toplanması, son kullanıcıya iletilmesi, ayrıca taleplerin belgelenmesi ve referans için dosyalanmasından sorumludur.

Nasıl Başvurulur?

Banvit şirketine başvuruda bulunmak için iki yöntem vardır. Aşağıdaki adımları takip ederek Banvit şirketine iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

  1. http://www.banvitas.com/ adresinden Banvit resmi web sitesine giriniz.
  2. Sağ üstte bulunan “İnsan Kaynakları” butonuna tıklayınız.
  3. Açılan sayfada hem şirketin insan kaynakları politikasını hem de Banvit “İş Başvuru Formu” sayfasına ulaşacağınız linki bulabilirsiniz.
  4. Sayfadaki “İş Başvuru Formu” yazısına tıklayarak forma ulaşabilirsiniz. Bu formu eksiksiz doldurarak Banvit’e iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Banvit’e başvurmanın bir diğer yolu ise şirketin kariyer sitelerinde paylaştığı açık pozisyonları ilanlarını takip etmektir. Uygun olduğunuz açık pozisyonu bularak başvuruda bulunabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.