Artuklu Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu

Mardin Artuklu Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Artuklu Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Artuklu Belediyesi Personel Alımı İş ilanları ve Başvuru Formu
Kamusaati
Kamusaati
12 Şubat 2021 Cuma 00:19

Artuklu Belediyesi Personel Alımı

Artuklu Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Yukarı Mezopotamya’nın en eski şehirlerinden biri olan Artuklu, 2012 yılında düzenlenen belediyecilik kanunu kapsamında ilçe belediyesi statüsünü kazanmıştır.

Artuklu’nun doğal, kültürel, tarihi ve toplumsal dokusunu sürdürülebilir bir şekilde korumaya çalışan ve ilçeyi sürekli geliştirme hedefinde olan Artuklu Belediyesi, çok kültürlü ve çok dilli ekolojik bir perspektifle kentsel yaşam kalitesini her anlamda arttırmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu faaliyetleri kapsamında sürekli dönemsel olarak kadrosunda yeni personellere ihtiyaç duyan kurumun kadrosuna yakın zamanda deneyimli, deneyimsiz ve engelli personel alımı yapacağı öngörülmektedir.

Artuklu Belediyesi İşçi Alımı

Şeffaf, katılımcı ve demokratik belediyecilik ilkelerine bağlı olarak faaliyet gösteren ve personellerini de bu ilkeler doğrultusunda çalıştıran Artuklu Belediyesi ‘nin kadrosuna sözleşmeli işçi olarak dahil edeceği yeni personellerine, mevcut personellerinde olduğu gibi 08.00 ile 17.00 saatleri arasında mesai uygulayacağı ve benzer sosyal hakları sağlayacağı bilinmektedir.

Kadrosuna alacağı personeller konusunda henüz iş ilanı yayınlamayan ve net bir açıklama yapmayan Artuklu Belediyesi’nin, bu konuda genellikle İşkur ile ortak çalışmayı tercih etmektedir.

Artuklu Belediyesi Memur Alımı

Kurumun faaliyet alanları genişledikçe personel sayısı az gelmeye başladı. Bu nedenle her açılan yeni bir hizmet binası için Artuklu Belediyesi memur alımı yapmaya başladı. Ayrıca bölge, Mardin’in tarihi birçok yerini içerdiği için arkeolog gibi memurlara da ihtiyaç duyuldu. Buna bağlı olarak belirli kriterler çerçevesinde alım yapan belediye, duyularını kendi web sitesi üzerinden yayınlamaktadır.

Kurum, resmi sitesini oldukça aktif kullanmakta ve kamuoyuna bu yolla ulaşmayı tercih etmektedir. Adaylar, Evlilik İşlemleri Hizmet Binası, Emlak ve İstimlak Binası, İmar Durumu Birimi, İşyeri Açma Ruhsatı Hizmet Binası gibi yerlerde çalışmak koşuluyla başvuruda bulunabilirler.

Artuklu Belediyesi İş İlanları

Artuklu Belediyesi; tarihi dokusuyla yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği Artuklu’yu sosyal ve kültürel açıdan geliştirerek küresel değişime uyum sağlayabilmiş, yüksek yaşam standartlarına ulaşmış, sanatsal aktiviteleriyle anılan, marka değerini yakalamış, umutlu ve yüzleri gülen insanların yaşadığı bir şehir haline getirme hedefindedir.

Belediye faaliyetlerine bu paralelde yön verirken zaman zaman yeni personellere ihtiyaç duymakta ve buna bağlı olarak internet sitesi üzerinden iş ilanları yayınlamaktadır.

Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Artuklu Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Artuklu Belediyesi bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak olan iş ilanlarını takip etmeleri ve çalışmak istedikleri birim için kadro açılınca iş başvuru formunu doldurarak başvurularını gerçekleştirmeleri ya da İşkur bürolarına cv ile birlikte giderek ön başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İşkur yetkilileri ve Artuklu Belediyesi insan kaynakları tarafından değerlendirilecek olan ve başvuruları olumlu görülen adaylar mülakata alınmakta ve mülakatı da başarı ile tamamlayan adaylar için işe alım süreci başlatılmaktadır.

Artuklu İş İlanları

Mardin’in en çok özel işletme barındıran ilçesi Artuklu’dur. Bu nedenle kentte yaşayan vatandaşlar kolaylıkla iş bulabilmektedir. Bunun için güncel Artuklu iş ilanları sayfasının incelenmesi ve istenen yetenekler ile uzmanlıkların sağlanıyor olması yeterlidir.

Özel işletmelerin belirli bir çalışma saatleri olmadığı için başvuru yapacak kişilerin özellikle esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmeleri gerekmektedir. Ayrıca çoğu ilanda asgari mezuniyet şartı olarak lise mezunu olunması yer almaktadır.

Artuklu Belediyesi Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Artuklu Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Artuklu Belediyesi  Başvurular Nasıl Yapılacak?

Artuklu Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Artuklu Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Artuklu Belediyesi ve Denizli'de’bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Artuklu Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Artuklu Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.