Alınacak 1000 ASDEP Mülakat Listesi Açıklandı

Çalışma Bakanlığı, 1000 ASDEP almak Personel Alımı İşe Alım İlanı ASDEP personel alımı başvurusu için son günler! ASDEP personel alımı için KPSS 1000 personel alınacak ASDEP Başvuru Şartları ASDEP mülakat listesi yayınlandı.

Alınacak 1000 ASDEP Mülakat Listesi Açıklandı
Admin
Admin
08 Mart 2020 Pazar 16:58

 Alınacak 1000 ASDEP Mülakat Listesi Açıklandı

Çalışma Bakanlığı, 1000 ASDEP almak Personel Alımı İşe Alım İlanı ASDEP personel alımı başvurusu için son günler!
ASDEP personel alımı için KPSS 1000 personel alınacak ASDEP Başvuru Şartları ASDEP  mülakat listesi yayınlandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sözleşmeli Aile Sosyal Destek Personeli (ASDEP) Alımı Sözlü Sınavına Katılacak adayların mülakat listesi yayınlandı.

Alanlara göre oluşan en düşük ve en yüksek puanlar aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel

Etiketler; #asdep
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.