Aile Eğitimi Programı Değerlendirme Çalışması Danışmanlık Hizmeti Alım Duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı,"Aile Eğitim Programları" kapsamında Bireysel Danışmanlık Hizmetinde görevlendirilmek üzere duyuru yayınladı.İşte o duyuru,

Aile Eğitimi Programı Değerlendirme Çalışması Danışmanlık Hizmeti Alım Duyurusu
12 Ağustos 2016 Cuma 20:39

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce 1993 yılından itibaren Halk Eğitimi Merkezlerinde  "Aile Eğitim Programları" uygulanmaktadır. Programlar 2008-2009 yılları arasında "Önce Çocuklar Projesi"  kapsamında revize edilmiş ve "0-18 Yaş Aile Eğitimi Programı" olarak geliştirilmiştir.
 2013 yılında Genel Müdürlüğümüzde kurulan bir ekip ve akademisyenler tarafından   Aile Eğitimi Programlarının  (0-18 Yaş) Değerlendirilmesi Araştırması yapılmış ve araştırma sonuçlarına göre program tekrar revize edilerek 2014 yılında  yeni haliyle Türkiye genelinde uygulanmaya başlanmıştır.
Genel Müdürlüğümüzce söz konusu programların  etkiliğinin araştırılarak tekrar revize edilebilmesi planlanmaktadır. Revize çalışmalarına dayanak oluşturacak olan etki araştırması sonuçlarında programın kuvvetli ve geliştirilmeye açık taraflarının belirlenmesi amaçlanmaktadır. Çalışma sonucunda elde edilecek bulgular doğrultusunda programların revize edilmesi düşünülmektedir. Söz konusu etki araştırması çalışması için akademik danışmanlık hizmeti alınması uygun görülmüştür. Hizmet alımı için gerekli şartlar ve aranan nitelikler hakkında ayrıntılı bilgi ekte sunulmuştur.
Bireysel danışmanlık hizmeti için başvuru yapmak isteyenlerin Türkçe olarak hazırladıkları özgeçmişlerini e-posta yoluyla suleymanulku@meb.gov.tr adresine en geç 19.08.2016 tarihine kadar Genel Müdürlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir.
Başvurular alındıktan sonra, Genel Müdürlüğümüzce oluşturulan komisyon tarafından değerlendirme yapılarak iş tanımları ve kriterler doğrultusunda seçilenler çalışmada görevlendirilecektir.

Hizmet alımı için gerekli şartlar ve aranan nitelikler için tıklayınız...

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.