Adnan Menderes Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Adnan Menderes Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını duyurdu. DPB tarafından yayımlanan ilanda genel şartlara, başvuru yeri ve tarihiyle ilgili bilgilere yer verildi.

Adnan Menderes Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
27 Şubat 2018 Salı 16:03

Devlet Personel Başkanlığı (DPB), Adnan Menderes Üniversitesi'nin Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik uyarınca, Anabilim Dallarına 25 adet öğretim üyesi alınacağını duyurdu.

Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içinde yapılacak. Başvurular şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek.

İlgililerin, 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekiyor. İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacak.

Başvuruda İstenilen Belgeler:

1- Profesör kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme puan bildirim formunu (İnternet sitemizde yer almaktadır) yayın listelerini, yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak gösteren bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı (6) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;
2- Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;
3- Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların başvurdukları Anabilim Dallarını ve sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı sureti, iki adet fotoğraf ve lisans-yüksek lisans-doktora diplomalarının tasdikli örneği, Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme puan bildirim formunu (İnternet sitemizde yer almaktadır) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı, başvurdukları Fakülte Dekanlığına/Yüksekokul Müdürlüğüne; teslim edecekler.
4- Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi gerekmektedir.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.