Adnan Menderes Havalimanı İş İlanları 2022

Adnan Menderes Havalimanı Personel Alımı 2022, Adnan Menderes Havalimanı İŞÇİ ALIMI, GÜNCEL İŞ İLANLARI, Adnan Menderes Havalimanı İŞÇİ MAAŞI KAÇ LİRA?, Adnan Menderes Havalimanı bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Adnan Menderes Havalimanı personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

Adnan Menderes Havalimanı İş İlanları 2022
Admin
Admin
03 Nisan 2022 Pazar 11:52

Adnan Menderes Havalimanı Personel Alımı

Adnan Menderes Havalimanı işçi alımı da dâhil gerek vasıflı, gerekse vasıfsız çok sayıda personel almaktadır. Bunların ilanları gerek TAV Grubu, gerekse havaalanı içindeki firmalardan yapılabilir. İzmir’de bulunan havalimanı çok aktif olduğu için, alımlar da yılın fark dönemlerinde gerçekleştirilir.

Alım yapılabilecek çok sayıda pozisyon olup, bunlardan bazıları şöyledir;

  1. Elektrik Teknikeri: Elektrik işleri, panoları ve araç-gereçleri hakkında bakım işlemleri yapma gibi görevleri vardır.
  2. Garaj Proje Sorumlusu: Güçlü iletişim kurabilme, anlaşılır ve akıcı konulabilme, görünüşüne dikkat verme gibi vasıflar aranmaktadır.
  3. Garson: Müşteri memnuniyetini ön planda tutma, iletişimi güçlü olma gibi nitelikler aranmaktadır.
  4. Satış Danışmanı: Vardiyalı çalışma, insan ilişkileri güçlü olma gibi vasıflar aranmaktadır.

Adnan Menderes Havalimanına yönelik açılan iş ilanları, yılın farklı zamanlarında açılabilmektedir. Bu nedenle başvurmak isteyen kişiler sürekli takip etmeli, son başvuru tarihleri geçmeden müracaat yapmalıdır.

Adnan Menderes Havalimanı Güvenlik Alımı

Adnan Menderes Havaalanı personel alımı haricinde güvenlik alımları da yapmaktadır. Böylece gerek havaalanının, gerekse yolcu ve çalışanların güvenliği sağlanmaktadır.

Eğer havalimanı güvenlik alımı ilanlarına başvurmak istiyorsanız bu konuda gerekli silahlı, silahsız belgelerin bulunması şarttır.

Adnan Menderes Havalimanı İş Başvurusu

Adnan Menderes Havalimanı için TAV Grubu’nun Kariyer.net üzerinde bulunan profili ile resmi sitesi kontrol edilebilir. Buradan ilan verildiğinde böylece kolayca başvurmanız mümkündür. Başvuru işlemleri şöyle ilerler;

  1. net üzerinde hesabınızla oturum açın.
  2. TAV Grubu sayfasına girerek, Adnan Menderes Havalimanı iş başvurusu duyurularını inceleyin.
  3. Bilgi ve yeteneklerinize uygun olan ilanları tespit ettikten sonra başvuru yapın.

Böylece tüm işlemler sona ermektedir. Ardından yalnızca firmanın sizinle iletişime geçmesi beklenir. Ardından tarafınıza görüşme ile ilgili ayrıntılar anlatılacak olup, böylece mülakat süreci başlar. Bunu da geçerseniz, yeni iş hayatınıza başlayabilirsiniz.

Bunun haricinde firma içerisinde bulunan mağazalar da alım yapmaktadır. Bunlara müracaat için ise kendi sitelerini ya da kariyer platformlarında bulunan hesaplarını kontrol etmeniz gereklidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.