Adıyaman Belediyesi Personel Alımı

Adıyaman Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Adıyaman Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Adıyaman Belediyesi Personel Alımı
Admin
Admin
08 Eylül 2019 Pazar 19:20

Adıyaman Belediyesi Personel Alımı

Adıyaman Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Adıyaman Belediyesi Personel Alımı 2019

Adıyaman ilimiz, Güneydoğu Anadolu Bölgemizde konunlanan bir şehrimizdir. Adıyaman kentimiz Tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin en önemli şehirlerinden birisidir. 2020 senesinde açıklanmı resmi sayı ile nüfusu 600 bini aşmıştır. Adıyaman Belediyesince yapılmış olan açıklamaya göre, 2020 senesi boyunca belediye bünyesinde açık kadro ve pozisyonlara çok sayıda memur işçi personel alımı Adıyaman Belediyesi iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi detaylı bilgiler haberimiz devamında yer almaktadır. Adıyaman Belediyesi bünyesinde çok sayıda çeşitli kadro ve pozisyonlarda memur işçi eleman personel açığı olduğu ve belediyecilik faaliyetlerinin aksamadan devam edebilmesi için yakın zamanda bu kadro ve pozisyonlara çok sayıda memur işçi personel alımı yapılacağını belirtildi. Adıyaman Belediyesi kentin çehresini değiştirmek, modern bir kimliğe büründürmek ve ehir insanına daha yaşanılabilir sosyal kent için Hız kesmeden faaliyetlerine, yatırımlarına devam etmektedir. Ayrıca Belediye bütçesinide istihdamı artırmak amacıyla daha önceki yıllara göre önemli oranda artış görmüş durumdadır. Tüm bu olumlu gelişmeler ve yeniliklerin ardından yeni kadro ve pozisyonlar için de eleman memur işçi personel  açığı doğmuş durumdadır. Ayrıca, sadece Adıyaman merkezde olmamakla birlikte aşağıda saymış olduğumuz ilçeler ve taşra bölgeleri için de ciddi  memur işçi personel alımları söz konusu olacaktır. Adıyaman Belediyesi iş ilanları hakkında istenilen nitelik ve özelliker ile  iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere www.kamusaati.com web sitemizi sık kullanılanlar sekmesine ekleyip sürekli takipte kalarak en güncel haberlere ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

  • Besni
  • Çelikhan
  • Gerger
  • Gölbaşı
  • Kahta
  • Samsat
  • Sincik
  • Tut

Hain Terör örgütü Pkk tarafından gerçekleştirilen olaylarda yaşanan artış ve çeşitli ekonomik sebeplerden dolayı son yıllarda işsizlik rakamlarında hızlı bir yükseliş gözlemlenmektedir. Bu konudan en çok yara alan şehirlerin de başında  Adıyaman gelmektedir. Adıyaman Belediyesi bu işsizlik sayılarının bir nebze olsun düşmesi ve bölgedeki işsizlik oranlarını düşürmek ve istihdama katkı sağlamak amacıyla ve belediye faaliyetleri açısından, eleman memur işçi personel alımı için 2019 senesinde ciddi bir kaynak bütçe ayırmış durumdadır. Bunun neticesinde de çok sayıda memur işçi personelin istihdam edilmesi hedeflenmektedir. Adıyaman Belediyesi zabıta, itfaiye memuru,ilaçlama personeli, park bahçe personeli,  temizlik işçisi, güvenlik görevlisi, engelli memur alımı, şoför, mühendis, mimar, sekreter gibi sayısız kadro ve pozisyonda memur işçi personel alımlarını gerçekleştirecek. İlanlara başvuracak olan adaylar için sevindirici olan bir diğer kısmı da bu ilanların çoğunda KPSS şartı aranmıyor olması. Adıyaman Belediyesi iş başvurusu nasıl yapılır, detayları ile aşağıda anlattık. Bunun dışında Adıyaman ili ve ilçelerinde yakın zamanda verilmiş olan güncel iş ilanları da yazımızın devamında yer almaktadır.

Adıyaman Belediyesi İşçi Alımı

Adıyaman Belediyesi tarafından personel alımı ilanına dair detaylar henüz paylaşılmamış olsa da detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yapılacak olan çok sayıda memur alımı için herhangi bir yazılı sınav uygulanmayacağı, başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından sözlü mülakat yöntemiyle alımların gerçekleştirileceği belirtildi. Temizlik işçisi, güvenlik görevlisi, ilaçlama personeli, zabıta memuru, itfaiyeci, mühendis gibi kadrolara eleman alımı gerçekleştirilecek. Ayrıca aşağıda bulunan Adıyaman kenti ilçeleri için de çok sayıda memur alımı yapılacağı açıklandı. Bazı ilçelerin iş ilanları ise şimdiden yayımlandı.

Adıyaman ilimizin turistik ve tarihi bir kent olması ve birçok kişinin de ziyaretinde olması nedeni ile belediyecilik hizmeti gayet iyi bir şekilde yürütülmektedir. Özellikle fen işleri gibi alt yapıya bakan müdürlüklere çok kişi alacak olan Adıyaman Belediyesi, Belediyeler arasında da birçok kişiyi işe alacaktır. 2019 yılında alımlar hızlı bir şekilde yapılacak olup, özellikle alımlarda da tecrübeli kişiler ilk sırada yer alacaktır.

Adıyaman Belediyesi İş Başvuru Şartları Neler?

Adıyaman Belediyesinde statü olarak işçi ve memur olabilmek için personel alımları başvuru şartları öncelikle; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Askeri hiç bir durumun bulunmaması askerliğin yapılmış yada muhaf olmanız oldukça önemli olarak belediyeye işçi memur personeli olarak alınmaktadır. Kamu haklarından mahrumiyet olmaması, yapılacak görev ve pozisyonla ilgili gerekli şartlara sahip olmak gerekiyor.  Yaş, eğitim veya cinsiyet gibi, affa uğramış olan biri olsa bile devletin güvenliğine karşı bulunan suçlar gibi hiç bir suç işlememiş olması, en az ilkokul mezunu olmak ve çalışmasına engel olabilecek durumlar akıl hastalığı veya farklı hastalıkların olmaması çok önemlidir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adıyaman Belediyesi işçi ve memur personel alımı  yapılacağı zaman, belediyenin insan kaynaklarına ait doldurulması zorunlu iş başvuru formu, doldurularak belediyeye iletilir.  Bu başvurular sadece alım olduğu dönemlerde kabul edilmektedir. Personel Alım ilanı olmadığı durumlarda bu başvuru belgeleri malesef belediyece geçerli sayılmıyor. Adıyaman Belediyesi başvuru formlarına, sitemizi takip ederek ve ilanların açıldığı dönemlerde ulaşabilirsiniz. Sitemiz Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman’da bulunan diğer belediyeler ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Her türlü memur ve işçi personel alımları için ve  güncel bilgi hakkında bilgi sahibi olmak için internetten takip etmeye devam edin.

Adıyaman Belediyesi, her yıl, belirli tarih aralıkları ile personel memur ve işçi alımı yapar. İş bölümüne göre ve iştirak şirketlerinin ihtiyacına göre farklılık gösteren bu ilanlar, uygun şartları taşıyan adaylar için belediyede çalışmak için bir fırsat niteliği taşır. Dönemsel veya yarı zamanlı olarak ta iş imkanı sunan Adıyaman Belediyesi, personel alımları yapılacağı dönemlerde, internet üzerinden duyuru yaptırmaktadır.

Alım yapılacağı dönemlerde internet üzerinden yapılacak duyurular,  Devlet Personel Başkanlığı’nın aracılığı ile gerçekleşir. Büyükşehir olmayan Belediyeler Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve personel alımları ile ilgili yeni duyuru ve ilanlara KAMUSAATİ İLANLAR  üzerinden ulaşabilirsiniz.

En Güncel İş İlanları

Yayınlandığı anda Sayfamızda Yer Alacaktır Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

  

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katıl
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN
 
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali ulutaş - 4 yıl önce
Şoförüm iş başvurusunda bulunuyorum belediyeye
Avatar
mehmetreşit alagöz - 4 yıl önce
su tesisatcısıyım işe ihtiyacım var
Avatar
Erol taş - 4 yıl önce
D sınıfı. Ehliyetim ve. Src belgesine sahibim acilen iş istiyorum
Avatar
Mikail Güneş - 4 yıl önce
Şöför ehliyet sinifi,:B ayni zamanda mermer ustasiyim is basvurusunda bulunuyorum belediye ye Adiyaman/merkez
Avatar
Yusuf can - 4 yıl önce
Mobil ve marangozum ise ihtiyaçim.var