Adalet Bakanlığı 41 sözleşmeli personel alacak

DPB üzerinden yayımlanan ilana göre Adalet Bakanlığı 41 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. Adalet Bakanlığı'nın farklı kadrolarda toplamda 41 personel alımı gerçekleştireceği ilana kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular ne zaman ve nereden yapılacak? İşte Adalet Bakanlığı memur alım ilanı detayları...

Adalet Bakanlığı 41 sözleşmeli personel alacak
13 Ocak 2018 Cumartesi 16:07

Devlet Personel Başkanlığı (DPB), Adalet Bakanlığının 41 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı kadrolarda alımı gerçekleştirilecek olan 41 sözleşmeli personel için detaylar ise şöyle...

Adalet Bakanlığı, personel ihtiyacını karşılamak için bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. 20 adet Çözümleyici personel ve 21 adet Bilişim personeli olmak üzere toplamada 41 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Adalet Bakanlığı, toplamda 41 sözleşmeli personelin alınacağı ilana başvurular 22-31 Ocak 2018 tarihleri arasında bakanlığın resmi internet adresinde bulunan form aracılığı ile gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunacak adaylar, başvuru formunu eksiksiz doldurup imzalamak sureti ile son başvuru gününe kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

2016 KPSS puanın esas alınacağı alımlar Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak.

Başvuru Şartları

1) Başvuru formu, (Başvuru formunda başvurulan grubun belirtilmesi zorunlu olup, grup belirtilmediği takdirde başvuru geçersiz sayılacaktır.)
2) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Formun 2 adet hazırlanması, daktilo veya bilgisayar ile doldurulması, bilgilerde kısaltma yapılmaması, fotoğraf yapıştırılarak imzalanması gerekmektedir. Bu form bakanlığımızca onaylanacaktır.)
3) 2016 -KPSS sonuç belgesi,
4) Bitirdiği okul diploması ya da okul çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti, (Belgelerini şahsen teslim edeceklerin belge aslını ibraz etmeleri halinde sureti Bakanlığımızca 
onaylanacaktır. Belgelerini posta yolu ile teslim edeceklerin belge fotokopisi göndermeleri yeterli olup, sözlü sınava girmeye hak kazanmaları halinde sınav esnasında belge asılları ile
karşılaştırılacaktır.)
5) Yabancı dil bilgisi seviyesini gösteren belge, (YDS veya Yükseköğretim Kurulu tarafından buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği olan sınav sonuç belgesi.)
6) Genel şartların (ç) bendinde yer alan mesleki tecrübeyi gösterir belge.
7) Fotoğraflı özgeçmiş

21 SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI

21 (yirmi bir) sözleşmeli bilişim personelinin alınacağı pozisyonlar ve personel sayıları şöyle;

Başvuranlardan sözlü sınava katılma şartlarını taşıyanların listesi www.adalet.gov.tr adresinde duyurulacak. 

Sözlü sınavlar 21-22-23 Şubat 2018 tarihlerinde Ankara'da saat 09:00’da gerçekleştirilecek. Sözlü sınav sonuçları www.adalet.gov.tr adresinden duyurulacak.

21 adet sözleşmeli bilişim personel alımı ilan detayları için TIKLAYINIZ.

20 SÖZLEŞMELİ ÇÖZÜMLEYİCİ PERSONEL ALIMI

20 (yirmi) sözleşmeli bilişim personelinin alınacağı pozisyonlar ve personel sayıları şöyle;


Sözlü sınavlar 26-27-28 Şubat 2018 tarihlerinde Ankara'da saat 09:00’da gerçekleştirilecek. Sözlü sınav sonuçları www.adalet.gov.tr adresinden duyurulacak.

20 adet sözleşmeli çözümleyici personel alımı ilan detayları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.