4 üniversiteden 37 akademik personel alım ilanı

Üniversiteler personel alımı yapmak için ilanlar yayınlıyor. Bu seferde Gümüşhane Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları...

4 üniversiteden 37 akademik personel alım ilanı
02 Ağustos 2017 Çarşamba 19:55

Gümüşhane Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı yapmak için ilan yayımladı. İlanda başvuru şartları, başvurunun nasıl yapılacağına dair bilgiler verildi. 

Kaç akademik personel alınacak?

Gümüşhane Üniversitesi                             8 personel

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi             4 personel

Ankara Üniversitesi                                    2 personel

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi                    23  personel

- Gümüşhane Üniversitesi  personel alımı

Adayların “Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma Kriterleri Yönergesi”nde belirtilen kriterleri taşımaları istenmektedir. Bu günde itibaren 15 gün içerisinde başvurular yapılacaktır. 

İlan için TIKLAYINIZ

- Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı

Pofesör ve yardımcı doçent alımı yapılacaktır. Bu günde itibaren 15 gün içerisinde başvurular yapılacaktır. 

İlan için TIKLAYINIZ...

- Ankara Üniversitesi personel alımı

Yazılım Geliştirme Uzmanı alacak olan Ankara Üniversitesi'nin ilanında başvuru şartları için "ÖSYM tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 (B) puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak değerlendirilir) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (belge ibraz etmeyenlerin yabancı dil puanı sıfır olarak değerlendirilir) toplamı esas alınarak, genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranlar arasından yapılacak sıralamaya göre en
yüksek puanlıdan başlamak üzere sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 (on) katı aday giriş sınavına alınacaktır. (Bu sıralamaya göre son sırada aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması halinde, bu kişilerin tamamı sınava kabul edilir) Sınava alınacak adayların listesi http://personeldb.ankara.edu.tr adresinde ilan edilecektir." denildi.

İlan için TIKLAYINIZ

- İzmir Katip Çelebi Üniversitesi personel alımı

23 personelden 7 profesör, 6 yardımcı doçent ve 10 doçent alımı yapılacağı bildirildi.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.