4 üniversite akademik ve sözleşmeli personel alımı yapacak

Bugün 5 üniversite personel alımı yapmak için ilan yayımladı. Akdeniz Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi akademik ve sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları, genel şartlar ile ilgili detaylar...

4 üniversite akademik ve sözleşmeli personel alımı yapacak
26 Ocak 2018 Cuma 14:44

Akdeniz Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi akademik ve sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu nedenle 26 Ocak 2018 yani bugün ilanlarının yayınladılar. 

Üniversiteler ilanda detaylı bilgiye yer verdiler. İşte o bilgiler...

Akdeniz Üniversitesi

Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent alımı yapacak olan üniversite, fakültelerin bölümlerine göre ayrı ayrı şartları adaylara bildirdi. 

İlan için TIKLAYINIZ...

Mardin Artuklu Üniversitesi

Yardımcı Doçent alımı yapacak olan üniversitenin, Tarih bölümü için tek şartı 'Tarih anabilim dalı Ortaçağ tarihinde doktora yapmış olmak'. 

İlan için TIKLAYINIZ...

Gaziantep Üniversitesi

Mühendis alımı yapılacak. Bu nedenle de şartlar şöyle verildi;

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

5- 657 Sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

6-Müracaat tarihi itibariyle otuz (30) yaşından gün almamış olmak.

7- 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve belgelemek.

8- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B'li olarak çalışıyor olmamak. 

Başvurular, 9 Şubat 2018 tarihinde son bulacak. 

İlan için TIKLAYINIZ...

Süleyman Demirel Üniversitesi

Yardımcı Doçentlik için başvurular, 9 Şubat 2018 tarihinde sona erecek. İşte tüm ayrıntılar;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.