2022 yılı THY PEGASUS Tecrübesiz Personel Alımı İŞKUR’da

Havayolu personel alımları İŞKUR aracılığı ile yayınlanmaya başlandı. Türk Hava Yolları ve PEGASUS personel alımı yayınlayarak başvuru kabul ediyor. THY personel alımı başvuruları nasıl ve hangi şartlarda yapılacak?

2022 yılı THY PEGASUS Tecrübesiz Personel Alımı İŞKUR’da
Kamusaati
Kamusaati
14 Kasım 2021 Pazar 01:09

PEGASUS ve Türk Hava Yolları personel alımı tecrübesiz adaylar arasından alacak. Başvuru yapacaklar için iş ilan numarası haberde sunuldu. Başvuruları Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak. THY personel alımı başvuru şartları ile beraber tarihleri haberde sunuldu.

PEGASUS Personel Alımı 3 Kişi Başvuru Şartları

Büro memuru alımı olarak yapılacak. En az önlisans mezunu olan adayların başvurusu kabul edilecek. 20 ile 45 yaş arasında olması isteniyor. Çalışma adresi olarak İstanbul açıklanmıştır.

Başvuruları 00006383468 iş ilan numarası ile elektronik ortamda yapılacak. Veri girişi evrak takibi yapabilecek ve diğer departmanlara destek olacak personel aranmaktadır. Çalışma Saatleri: 07:30-16:30 olarak açıklandı. Engelli olan adayların başvurusu alınacak. 1 Aralık 2021 tarihinde sona erecek.

THY Personel Alımı 1 Kişi Başvuru Şartları

Mühendislik departmanımızda ofis işleri (Raporlama vs.) yapabilecek endüstri, makina, metalurji, uçak ve uzay mühendisi, %40 ve üzeri engelli rapor olan engelli personel alınacak.

En az lisans mezunu olması gerekiyor. 20 ile 60 yaş arasında olanların başvurusu kabul edilecek. Adaylar başvurularını 00006394998 iş ilan numarası ile yapacak. Bu alımda İstanbul şehrine yapılacak.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin cevher - 2 yıl önce
..