2020 mühendislik tamamlama başvuruları başladı

2020 mühendislik tamamlama başvuruları başladı 2020 mühendislik tamamlama başvuruları başladı. Tercihler 7 Ekim'e kadar alınacak.

2020 mühendislik tamamlama başvuruları başladı
Kamusaati
Kamusaati
01 Ekim 2020 Perşembe 11:38

2020 mühendislik tamamlama başvuruları başladı

2020 mühendislik tamamlama başvuruları başladı 2020 mühendislik tamamlama başvuruları başladı. Tercihler 7 Ekim'e kadar alınacak.

Memurlar.net'de dün yer alan haberde, 2020 mühendislik tamamlamada belirsizliğin halen sürdüğü dile getirilmişti. Yapılan haberden 1 gün sonra ÖSYM, mühendislik tamamlama başvuruları için duyuruya çıktı.

TERCİH İŞLEMLERİNE DAİR YAPILAN AÇIKLAMA

2020- Mühendislik Tamamlama: Tercihlerin Alınması

2020 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programlarına (2020-Mühendislik Tamamlama) ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, 2020-Mühendislik Tamamlama Tercih Kılavuzuna saat 11.00'den itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini 01-07 Ekim 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 07 Ekim 2020 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek'te yer alan 2020-Mühendislik Tamamlama Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Mühendislik Tamamlama: Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Tercih İşlemleri

Genel Bilgiler

Tablo-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları

Tablo-2 Mezun Olunan Teknik Öğretmenlik Programları ve Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları

Dilekçe

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılac

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.