2017 yılında Sağlık Bakanlığı'na 12 bin personelin alınacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 2017 yılında Sağlık Bakanlığına asgari 12 bin personel alınacağını belirtti. İşte detaylar...

2017 yılında Sağlık Bakanlığı'na 12 bin personelin alınacak
24 Ocak 2017 Salı 10:56

2017 yılında 12 bin sağlık personeli alınacak. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 2017 yılında Sağlık Bakanlığı'na asgari 12 bin personelin alınacağını kaydetti.

2017'de ne kadar sağlık personeli alınacağına ilişkin bir soru üzerine açıklama yapan Bakan Akdağ, 2017 yılı içinde asgari 12 bin personel alınacağını ancak sayının henüz tam olarak netleşmediğini belirtti.

Açıklamasında "Sayılar henüz netleşmedi, Maliye ile asgari 12 bin kişi konuştuk ama bana yetmiyor. Tekrar Maliye Bakanı'nın, Başbakan'ın kapısını çalacağım. Ne kadar sağlık personeli istihdam edersem mutlu olurum çünkü gerçekten ihtiyacımız var. Sağlık Bakanlığı olarak daha fazla sayıda sağlık personeli istihdam etme hakkımız var. Ağanın eli tutulmaz daha fazla istiyoruz." şeklinde konuşan Bakan Akdağ, hangi unvanda ne kadar personel alınacağının da önümüzdeki aylarda belli olacağını söyledi.

Personel alım ilanlarını kamusaati.com adresimizden takip edebilirsiniz.

 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fenci - 7 yıl önce
Acaba ismet yılmaz nerde
Avatar
Sercan kurtay - 7 yıl önce
Niye tibbi lab alimi olmuyor