10 bin Polis Özel Harekat Alımı mülakat tarihi açıklandı - PÖH mülakatları ne zaman yapılacak?

Özel Harekat Alımı mülakat tarihleri ne zaman? 280 bin başvurunun yapıldığı PÖH mülakatlarının başlayacağı tarih belli oldu. Detaylar haberimizde.

10 bin Polis Özel Harekat Alımı mülakat tarihi açıklandı - PÖH mülakatları ne zaman yapılacak?
12 Aralık 2016 Pazartesi 13:45

Emniyet genel Müdürlüğü tarafından duyurulan 10 bin Özel Harekat Alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Rekor başvurunun yapıldığı Özel Harekat alımı başvuru sonuçları merakla bekleniyordu. Özel Harekat Polisi olmak isteyen 280 bin adayın merakla beklediği ise mülakat tarihlerinin ne zaman yapılacağı oluyor. 


Mülakat Tarihleri Açıklandı

10 bin özel harekat polisi alımı mülakatlarının ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu. 280 bin başvurunun yapıldığı Polis Özel Harekat mülakatlarının 19 Aralık 2016 tarihinde başlayacağını öğrenildi. Adaylar, spormülakatları, sağlık kurulu raporları ve daha sonrasında sözlü mülakatlara katılacak. 

Eğitimlerin ise 2017 yılında başlaması planlanıyor. 

Fiziki Mülakatlar zor olacak

280 bin başvurunun yapıldığı Özel Harekat Alımında fiziki mülakatlar merak ediliyor. 10 bin öğrenci alımının yapılacağı göz önüne alındığında, adayları çok zor fiziki mülakat şartları bekliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.