Yöneticilerin Öğretmenliğe Döndürülme Atama İnhası

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yöneticilerin Öğretmenliğe Döndürülme Atama İnhasını yayımladı. Çalışma süresini dolduran eğitim kurumu yöneticilerinin öğretmenliğe döndürülme işlemi tamamlandı. İşte detaylar.

Yöneticilerin Öğretmenliğe Döndürülme Atama İnhası
25 Mayıs 2017 Perşembe 15:00

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yöneticilerin Öğretmenliğe Döndürülme Atama İnhası ile ilgili bir duyuru yayımladı. 2017 yılı çalışma süresini dolduran yöneticilerin öğretmenliğe döndürülme atamaları ile ilgili isim listesi açıklandı. Atamaları gerçekleşen personelin, eski görev yeri, yeni görev yeri ve atama durumu ile ilgili tablo yayımlandı. 

Duyuru Konusu   :Yöneticilerin Öğretmenliğe Döndürülme Atama İnhası
Duyurunun Çıktığı Bölüm   :İnsan Kaynakları (Atama) Şubesi
Tarih  :24/05/2017
Tel   :213 79 33 – 118                       

Çalışma süresini dolduran eğitim kurumu yöneticilerinin öğretmenliğe döndürülme işlemi tamamlanmış olup, atama inhası ektedir. İlgililere ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Listeyi görüntülemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.