Turgut Çakmak: Performans değerlendirme gözden geçirilmeli

Eğitim-Bir-Sen Erzincan 1 No’lu Şube Başkan Vekili Turgut Çakmak , performans değerlendirme sürecinin iş huzuru ve çalışan açısından olumlu sonuçlar ortaya çıkarmadığını ve performans değerlendirmenin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Turgut Çakmak: Performans değerlendirme gözden geçirilmeli
30 Mart 2017 Perşembe 14:42

Eğitim-Bir-Sen Erzincan 1 No’lu Şube Başkan Vekili Turgut Çakmak ve Başkan Yardımcısı Selçuk Toklu, Otlukbeli ilçesinde eğitim çalışanları ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Turgut Çakmak eğitim çalışanlarının gündemin de yer alan konulara dair açıklamalarda bulundu.Özellikle geçen yıl uygulanan performans değerlendirme sürecinin iş huzuru  ve çalışan açısından olumlu sonuçlar ortaya çıkarmadığını belirterek,bu sürece veli ve öğrencinin dahil edilme düşüncesinin anlaşılır olmadığını söyledi.

Selçuk Toklu ise, eğitim çalışanlarının teveccühünü ve takdirini kazanmış olmanın vermiş olduğu güç ve yetkinin farkında olduklarını dile getirerek, Ağustos ayında yapılacak toplu sözleşme görüşmelerinde üzerlerine sorumluluğu yerine getireceklerini kaydetti.

Otlukbeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Lokman İpek’e hayırlı olsun ziyaretinde de bulunan Çakmak ve Toklu, İpek’e yeni görevinde başarılar diledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.