Sınav görevi almak isteyen öğretmenler dikkat!

MEB,  MEBBİS Sınav İşlemleri Modülünde değişiklik yaptı. Artık makam onaylı merkezi sistem sınav yönergesi bulunmakta. Bu yönergeyi okuyup onaylamayan öğretmenlerin sınav görevine başvuru yapamayacağı belirtildi.

Sınav görevi almak isteyen öğretmenler dikkat!
19 Eylül 2016 Pazartesi 13:32

MEB,  MEBBİS Sınav İşlemleri Modülünde değişiklik yaptı. Bu değişikliğe göre artık makam onaylı merkezi sistem sınav yönergesi bulunmakta. Bu yönergeyi okuyup onaylamayan öğretmenlerin sınav görevine başvuru yapamayacağı belirtildi.Sınav görevi almak isteyen her öğretmenin başvuru öncesi yayınlanan yönergeleri onaylayarak işlemlerini başlatabilecek.

MEBBİS Sınav İşlemleri Modülünden ”12.08.2016 tarih ve 8649147 sayılı Makam Onaylı Merkezi Sistem Sınav Yönergesi” başlıklı bir tebellüğ onayı var. Sınav görevi talebinde bulunacak tüm öğretmenlerin bu dosyayı indirip okuması ve sonrasında onaylaması gerekmektedir. Öğretmenler bu onayı vermediği sürece sınav görevi talebinde bulunamayacaklar.  Söz konusu tebellüğ dosyası içinde ise “MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MERKEZÎ SİSTEM SINAV YÖNERGESİ” yer almaktadır. Bundan sonra MEB’in düzenlediği sınavlarda uygulanacak tüm kurallara bu yönergeden ulaşabilirsiniz. Bu nedenle yönergeyi okumanızda son derece fayda var.

Mebbis’e gitmek için TIKLAYINIZ 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.