ÖSYM'den sınav görevleri ve ücretlerine ilişkin düzenleme

ÖSYM, sınav görevleri ve ücretlerine ilişkin düzenleme yaptı. Buna göre sınav görevlileri aynı yerde hem sabah hem akşam görev alabilecek. İşte detaylar...

ÖSYM'den sınav görevleri ve ücretlerine ilişkin düzenleme
28 Mayıs 2016 Cumartesi 08:07

ÖSYM, sınav görevleri ve ücretlerine ilişkin açıklama yaparak yeni bir uygulama başlattığını kaydetti. Başlatılan yeni uygulamayla, aynı gün birden fazla sınav görevi alan görevliler için kolaylık sağlanıyor. Ayrıca ÖSYM sınav ücretleri hakkında da değişiklik yaptı.

Aynı gün birden fazla sınav görevi alan bir görevli, sabah oturumunda görev aldıktan sonra, öğleden sonra aynı bina ve salonda sınav yapılıyor ise öğleden sonraki oturumda da aynı kişiye görevlendirme yapılacak.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Aynı Gün Yapılan Çok Oturumlu Sınav Ücretleri Hakkında:

ÖSYM Başkanlığı, bir günde birden fazla oturumlu olarak yapılan sınavlarda yeni bir uygulama başlatmıştır. Bu uygulamaya göre sabah oturumunda görev alan bir görevli için öğleden sonra aynı bina ve salonda sınav yapılıyor ise bu görevliye öğleden sonraki oturumda da görevlendirme yapılacaktır. Her iki oturumda görev alan bir görevlinin sınav ücreti, tek oturumda görev alan bir görevlinin sınav ücretinden %20 daha düşük olarak her iki oturum için ayrı ayrı ödenecektir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.