Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı nakil duyurusu

MEB, öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirmesine ilişkin bir duyuru yayımladı.

Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı nakil duyurusu
28 Nisan 2017 Cuma 17:25

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce öğretmenlerin 2017 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirmelerine ilişkin bir duyuru yayımladı.

İl içi yer değiştirme başvuruları 22-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınacak; atamalar valiliklerce 6 Haziran 2017 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 12 Haziran 2017 tarihinden itibaren başlatılacak.

Valiliklere gönderilen resmi yazıda şu ifadelere yer verildi;

'' Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri, 17.04.2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Hükümleri de dikkate alınarak ekte gönderilen ''ÖĞRETMENLERİN 2017 YILI İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU'' çerçevesinde valiliklerce yapılacaktır.

İl içi yer değiştirme işlemlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşririlebilmesi için başvuruların 22-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınacağından öğretmenlerin başvuru ve atamalarına etki edecek hizmet süresi, zorunlu çalışma yükümlükleri, sözleşmeli ve asker öğretmenlikte geçen hizmet süresi, hizmet puanı ile diğer bilgilerin MEBBİS kayıtlarına güncellenmesi önem arz etmektedir.

Bu noktadan hareketle il içi yer değiştirme herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden süresi içinde tamamlanması için gerekli tedbirlerin alınması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.''

Duyuru için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.