Öğretmenlerin, destekleme ve yetiştirme kurslarına başvuruları başladı

Destekleme ve yetiştirme kursları öğretmen başvuruları başladı. Başvurular, 6 Şubat 2018 tarihine kadar yapılacak.

Öğretmenlerin, destekleme ve yetiştirme kurslarına başvuruları başladı
30 Ocak 2018 Salı 12:13

Destekleme ve yetiştirme kursları öğretmen başvuruları başladı. Başvurular, 6 Şubat 2018 tarihine kadar yapılacak.

2017-2018 2. Dönem Kurs Takvimine göre, kurs merkezi başvuruları ve onay işlemleri 22 - 29 Ocak tarihleri arasında alındı.

Öğretmenlerin, destekleme kurslarına başvuruları ise 30 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında alınacak.

Kurslarda görev almak isteyen ücretli öğretmenlerin; e-kurs.eba.gov.tr adresinden ücretli öğretmen girişi butonundan açılacak ekranda daha önce belirledikleri kullanıcı adı ve şifreleri ile online başvurularını tamamlamaları gerekiyor. İlk defa başvuracak adayların ise aynı internet adresi ve butona tıkladıktan sonra ücretli öğretmen başvuru butonu vasıtası ile gerekli formu doldurup üyeliklerini tamamlamaları, ardından sisteme giriş yaparak başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor. 

Online başvurularını tamamlayan ücretli öğretmenler başvuru onaylarını, istenilen belgelerle birlikte çalışmak istedikleri il/ilçedeki milli eğitim müdürlüklerine yaptıracak.  Başvurularını onaylatmayan ücretli öğretmenlerin, başvuruları dikkate alınmayacak.

7 ila 18 Şubat tarihleri arasında öğrenci başvurularının alınmasının ardından, kurslar 3 Mart'ta eğitim öğretime başlayacak ve 3 Haziran'da son bulacak.

Başvuruda Bulunabilmek için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.