Öğretmenlerin 2017 Hizmetiçi Eğitim Planı açıklandı

MEB, 2017 Öğretmenlerin hizmet için eğitim planı ile ilgili duyuru yayımladı. 2017 yılı içerisinde öğretmenleri ilgilendiren hizmet içi eğitim planına kimler katılacak, başlangıç ve bitiş tarihi ne zaman? Detaylar haberimizde.

Öğretmenlerin 2017 Hizmetiçi Eğitim Planı açıklandı
16 Aralık 2016 Cuma 11:10

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2017 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı'nı açıklandı. MEB resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, öğretmenlerin 2017 yılı hizmet için planının yayınlandığı belirtildi.  MEB tarafından açıklanan Hizmet İçi Eğitim Planında, eğitim faaliyetinin adı, katılacak olanlar, faalitetlerin başlama ve bitiş tarihleri ile ilgili detaylar yer alıyor. Peki hangi öğretmenler hizmet içi eğitim planına katılacak? İşte detaylar. 

MEB resmi internet sitesinden yaptığı açıklamda; "Öğretmenlerin 2017 hizmetiçi eğitim planı yayınlanmıştır." denildi. Aşağıdaki bağlantıdan 2017 yılı Hizmet İçin Eğitim Planı'na ulaşabilirsiniz.  

2017 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planı



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.