Öğretmenlere trenlerde indirim

Demiryoluyla seyahat edecek öğretmenlere TCDD tarafından yüzde 50 indirim yapılacak.

Öğretmenlere trenlerde indirim
13 Kasım 2015 Cuma 12:40

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapılan indirim ve kampanyalara bir yenisi eklendi. MEB yetkililerinden alınan bilgiye göre, Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünden 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmen ve ailelerinin Devlet Demiryolları ile yapacakları yolculuklarında bilet ücretlerinde indirim uygulanması talep edildi.

Bunun üzerine, Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından MEB'e yazı gönderildi. Yazıya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlamalara katkı sağlamak amacıyla, geçmiş yıllarda olduğu gibi MEB'e bağlı resmi okullar ile MEB tarafından onaylanmış özel okullar ve yüksek eğitim kurumlarında hizmet veren tüm öğretmenlere anahat ve Yüksek Hızlı Trenlerde geçerli olmak üzere 24-30 Kasım'da 1 hafta süre ile tam bilet ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Aydınsoy - 8 yıl önce
Bu güzel jeste imza atan herkrse teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerin sadece belirli günlerde değil, tüm zamanlarda Baştacı edildiği günlere doğru ilk adım olması dileği ile.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Darısı 3600 ek göstergede yaşanır inşAllah.