Norm fazlası öğretmenlerin atama takvimi yayımlandı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ihtiyaç ve norm fazlası öğretmenlerin atama takvimini yayımladı. İşte tüm detaylar...

Norm fazlası öğretmenlerin atama takvimi yayımlandı!
20 Eylül 2016 Salı 11:33

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynaklari Müdürlüğü tarafından 81 ile gönderilen resmi yazıda ihtiyaç ve  norm fazlası öğretmenler için tercih tarihleri ile atama tarihleri duyuruldu.

İhtiyaç ve  norm fazlası öğretmenler ile özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarında 8 yıllık görev süresini dolduran yönetici ve öğretmenlerin tercihleri hakkında yazılan resmi yazıda 25 eğitim kurumu tercih hakkı sunuldu. Öğretmenler bu tercih haklarını 23 Eylül 2016 tarihine kadar kullanabilirler.

Atamalar ise yazıda yer verilen bilgiye göre valilik tarafından 26 Eylül 2016 tarihinde yapılacak.

Konu hakkında genelgede yer alan yazı:

1- Tercihte bulunanların, en fazla 25 eğitim kurumu tercih etme hakkı verilmek üzere tercihlerin dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre il sınırları içinde,
2- Tercihlerine atanamayanlar ile tercihte bulunmayanların, hizmet puanı fazla olandan başlamak üzere öncelikle görev yapmakta oldukları ilçe içinde, bunun mümkün olmaması durumunda ise hizmet puanı en a olandan başlamak üzere görev yapmakta oldukları il içinde resen,
Alanlarında öğretmen ihtiyacı bunan eğitim kurumlarına başvurular 23 Eylül 2016 tarihine kadar alınacak,atamalar ise valiliklerce 26 Eylül 2016 tarihine kadar yapılacaktır.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.