Müdür Yardımcılığı sınavı iptaline MEB'den itiraz

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Müdür Yardımcılığı sınavı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tekin Müdür yardımcılığı sınavının iptal edilmesi kararına MEB olarak savunmalarını yaptıklarını ve itiraz ettiklerini ifade etti.

Müdür Yardımcılığı sınavı iptaline MEB'den itiraz
10 Haziran 2016 Cuma 12:02

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin'nin tartışma yaratan ve iptal edilmesi gündemde olan Daniştayın yürütmeyi durdurma kararı aldığı 2016 Müdür Yardımcılığı Sınavı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Müdür Yardımcılığı Sınavı ile ilgili birçok spekülasyonların yapıldığını ifade eden Yusuf Tekin, bir sendikanın açtığı dava sonrasında sınav ile ilgili yürütmenin durdurulması kararının verildiğini ifade etti.


Yargıya itirazımızı yaptık, nihai kararı bekliyoruz

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, bir sendikanın açtığı dava sonrasında Danıştayın yürütmeyi durdurması kararını verdiğini hatırlatarak, Müdür yardımcılığı sınavı ile ilgili bir işlem tesis edemeyeceklerini dile getirdi Tekin, sınavı iptal etmediklerini ve Danıştayın bu kararına itiraz ettiklerini açıkladı. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Müdür Yardımcılığı sınavı ile ilgili itiraz ve savunmayı yaptıklarını ve yargının nihai kararını beklediklerini dile getirdi. 

Yargı kararını verip sınavı iptal etmediği taktirde, sınavı sonuçlarına göre tesis edeceklerini sözlerine ekledi. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.