MEB, Özür Grubu atama kontenjan listesi güncellendi - Tercih işlemleri ne zaman bitiyor?

MEB, 2016 yılı özür grubu tayin atama tercih işlemleri kontenjan listesini güncelledi. Binlerce öğretmenin gerçekleştireceği özür grubu atamalarında tercih işlemleri ne zaman sona erecek? Özür grubu atama listesi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MEB, Özür Grubu atama kontenjan listesi güncellendi - Tercih işlemleri ne zaman bitiyor?
23 Ağustos 2016 Salı 14:09

Milli Eğitim Bakanlığı 2016 yılı Öğretmenlerin yaz tatili Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Tercih İşlemleri ve Kurum Kontenjan Listesini yayımladı. MEBBİS üzerinden tercih işlemlerinin yapılabileceğini ifade eden duyuruda Alfabetik sıraya göre tercih kontenjanlarının listesi açıklandı. Aşağıdaki bağlantıdan MEB 2016 Özür Grubu atama-tayin kontenjan listesine ulaşabilirsiniz.

22 Ağustos 2016 tarihinde başlayan tercih işlemlerinin 26 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi. Atama sonuçlarının 31 Ağustos 2016 tarihinde açıklanacağı belirtilirken, İlişik kesme ve tebligat işlemlerinin ise 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren yapılacağı belirtildi. 

Özür Grubu Atama Tercih İşlemleri İçin Tıklayınız

Kontenjanlar Listeleri

A ile İ arası alanlar için tıklayınız

K ile Z arası alanlar için tıklayınız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilçe emri gelsin aileler bozulmasın - 8 yıl önce
ne olur Allah aşkına ilçe emri gelsin( 2saatlık yolda) okul ev arasında koşuşturmak ınanın cok zor cocuğumla ilgilenecek vakit gecırecek dermanım kalmıyor yapmayın bız ailelere bu işkenceyı ilçe emri getirin duacınız olalım