MEB Öğretmen Seçme Sürecine İlişkin Duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri tarafından Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme Sürecine ilişkin duyuru yayımlandı. İşte detaylar...

MEB Öğretmen Seçme Sürecine İlişkin Duyuru
18 Nisan 2017 Salı 11:00

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Seçme merkezlerine ilişkin duyuru yayımladı. MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme Sürecine İlişkin Duyuru yayımlandı. 

Söz konusu duyuruda Bilim ve Sanat Merkezlerine seçilecek öğretmenler için sözlü sınav tarihi açıklandığı kaydedildi. Duyuruda bölge sözlü sınav komisyonlarının sözlü sınav tarihleri ve sözlü sınavın hangi illerde gerçekleştirileceğine yönelik ekli liste yayımlandı.

İşte MEB'in söz konusu duyurusu:

"Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme Sürecine İlişkin Duyuru

Bilim ve Sanat Merkezlerine öğretmen seçme sürecine ilişkin bölge sözlü sınav komisyonlarının sözlü sınav tarihleri ve sözlü sınavın hangi illerde gerçekleştirileceğine yönelik ekli liste için tıklayınız.
Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğretmenler randevu yer, tarih ve saat bilgilerine meb.gov.tr üzerinden ulaşabilirler."

MEB Bilim ve Sanat Merkezlerine seçilecek öğretmenler için açılan sözlü sınav komisyonlarının sözlü sınav tarihleri ve sözlü sınavın hangi illerde gerçekleştirileceğine yönelik liste için TIKLAYINIZ.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.