MEB interneti takip edecek!

Milli Eğitim Bakanlığı interneti takip etmeye başladı. Artık eğitim kurumlarına ait tüm haberler günlük olarak takip edilecek ve gerekli gördüğü durumlar için hukuki işlem başlatılacak.

MEB interneti takip edecek!
31 Mayıs 2016 Salı 10:34

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) atık interneti takip ediyor. MEB bundan sonra tüm eğitim kurumlarının medya ve internette çıkan günlük haberlerini inceleyecek ve gerekli durumlarda hukuki işlem başlatacak.
 
MEB'e bağlı okul ve kurumlarla ilgili tüm haberler artık MEB tarafından takibe alınacak. MEB, yayımladığı yazısında tüm eğitim kurumlarının medya ve internette çıkan günlük haberlerini inceleyecek ve gerekli hallerde hukuki işlem başlatacağını belirtti.

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşarlık Makamının Medya Takip ve İzleme yazısında şu ifadelere yer verildi:

"Ulusal ve yerel basında eğitim kurumlarına ilişkin yayınlanan haberlerin günlük olarak takip edilip incelenerek gerekli görülecek idari ve hukuki işlemlerin süresi içinde başlatılıp, Müsteşarlığımıza yazılı bilgi verilmesini önemle rica ederim."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.