MEB, Eğitim personeline şiddeti araştırıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Hükümet'in 2016 yılı eylem planı çerçevesinde eğitim personeline şiddeti araştırıyor. İlgili yazıları valiliklere gönderen MEB, ekte gönderdiği formları en geç 25 Mart 2016 tarihine kadar İnsan Kaynakları Genel Müdürlüklerine gönderilmesini rica etti.

MEB, Eğitim personeline şiddeti araştırıyor
21 Mart 2016 Pazartesi 13:44

Eğitim personeline şiddet araştırılıyor. Hükümet 2016 yılı Eylem Planı kapsamındaki "Sağlık ve eğitim personeline yönelik şiddeti önlemek için caydırıcı önlemler alınacaktır" başlıklı 125 no'lu eyleme ilişkin bakanlık tarafından yürütülen çalışmalarda eğitim personeline yönelik uygulanan şiddet olaylarıyla ilişkin bilgi formu valiliklere gönderildi.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, Eğitim Personeline Şiddete Yönelik Bilgi formu konulu yazıyı tüm il valiliklerine gönderdi. Gönderilen formun ilgili bölümlerini 25 Mart 2016 tarihine kadar formların birbiriyle bütünlük içerisinde doldurulup teslim edilmesi rica edildi. MEB tarafından gönderilen formlarda şiddete maruz kalan personel, eğitim kurumlarında şiddet uygulayan personel sayısı ve şiddete maruz kalan personelin hizmet yılı ile ilgili bölimler yer alıyor. MEB, bu bölümlerin eksiksiz ve birbirleriyle uyum içerisinde doldurulmasını  ve 25 Mart 2016 tarihine kadar  MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüklerine teslim edilmesini istedi.

 



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Şiddetin her türlüsü araştırılmalı.