MEB'den "Öğretmenlerin Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri"

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından "Avrupa Ülkelerinde ve Batı Trakya’da Görevlendirilecek Öğretmenlerin Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri" düzenlendi.

MEB'den "Öğretmenlerin Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri"
29 Temmuz 2017 Cumartesi 18:30

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından 'Avrupa Ülkelerinde ve Batı Trakya’da Görevlendirilecek Öğretmenlerin Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri' düzenlendi.
              
MEB, 2017 yılında gerçekleştirilen Temsil Yeteneği Mülakatı sonucunda Avrupa grubu ülkelerde ve Batı Trakya’da görevlendirilmeye hak kazanan öğretmenlerin, 07-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında Konya'da “Yurt Dışı Göreve Uyum Semineri”ne alınacağını belirtti.
 
Öğretmenler ile ilgili bilgiler Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce MEBBİS modülüne işlenecektir. Yukarıda belirtilen tarihlerde farklı seminerlerde başvurusu bulunan öğretmenlerin bu başvurularını ivedilikle iptal etmeleri ve Konya’da gerçekleştirilecek seminere katılmaları gerekmektedir.
             
 

MEB'in söz konusu açıklamasına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

MEBBİS giriş sayfasına ulaşmak için TIKLAYINIZ.


 


Etiketler; #meb
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.