MEB'den il dışı atamalara ilişkin duyuru!

Milli Eğitim Bakanlığı, il dışı atamalara ilişkin önemli bir duyuru yayımladı. '2016 Yılı İller Arası Ataması Yapılan Öğretmenler Hakkında Bakanlık E-Postası' başlıklı duyuruda şu ifadelere yer verildi...

MEB'den il dışı atamalara ilişkin duyuru!
30 Haziran 2016 Perşembe 13:02

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, il dışı atamalara ilişkin önemli bir duyuru yayımlandı. MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen, '2016 Yılı İller Arası Ataması Yapılan Öğretmenler Hakkında Bakanlık E-Postası' başlıklı duyuruda şu ifadelere yer verildi:

2016 Yılı İller Arası Ataması Yapılan Öğretmenler Hakkında Bakanlık E-Postası

2016 iller arası yer değiştirme döneminde;
 
1-Farklı illere atanan öğretmen eşlergörev yerlerinden ayrılmadan hangi ilde aile birliğinin sağlanmasını istiyorlar ise eşlerden birisi, aile mazeretine bağlı olarak yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir. 

2- Yer değiştirme isteğinde bulunup yalnızca birisinin ataması yapılan eşlerden ise ataması yapılmayan eş aile birliği mazeretine bağlı olarak yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir. 

Bu kapsamda ataması yapılan öğretmenlerin ilişik kesmeye zorlanmaması gerekmektedir. 

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.