MEB'den haberleşme hizmeti, elektrik ve dogalgaz alımlarına ilişkin yazı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 'Elektronik haberleşme hizmeti, elektrik ve doğalgaz alımları' konulu yazı gönderildi.

MEB'den haberleşme hizmeti, elektrik ve dogalgaz alımlarına ilişkin yazı
23 Mayıs 2016 Pazartesi 14:15

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 'Elektronik Haberleşme Hizmeti, Elektrik ve Doğalgaz Alımları'na ilişkin yazı gönderildi.

Söz konusu yazıda, "2014 ve 2015 yılı Sayıştay Taslak Denetim Raporlarında; Bakanlığımız il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile bunlara bağlı okul ve kurumların çoğunluğunun serbest tüketici olma ve dağıtım şirketleri ile anlaşma yaparak indirim talep etme hakkı bulunduğu ancak il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde gerçekleştirilen denetimlerde il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile bunlara bağlı okul ve kurumların çoğunda elektrik dağıtım şirketleri ile böyle bir anlaşmanın yapılmadığı, serbest tüketiciler için belirlenen indirimlerden faydalanılmadığı ve daha yüksek kullanım bedelleri ödendiği bulgularına yer verilmiştir." denildi.  

İşte MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 'Elektronik Haberleşme Hizmeti, Elektrik ve Doğalgaz Alımları'na ilişkin yazının tamamı:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.