MEB'den 18 kişi daha açığa alındı

FETÖ mensupları tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası MEB'de görevden uzaklaştırılanlara 18 kişi daha eklendi.

MEB'den 18 kişi daha açığa alındı
22 Temmuz 2016 Cuma 13:52

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin bastırılması sonrasında kurumlardaki FETÖ mensuplarının temizlenmesi işlemine devam ediliyor. Bu kapsamda Gaziantep'te 18 Milli Eğitim Bakanlığı çalışanı daha görevden uzaklaştırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından FETÖ ile ilişkisi bulunan, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli 14 müfettiş, 1 ilçe müdürü, 2 şube müdürü ve 1 okul müdürü açığa alındı ve söz konusu kişiler hakkında başlatılan idari soruşturma devam ediyor. 

FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili, 20 Temmuz Çarşamba günü Gaziantep'te 617 Milli Eğitim Bakanlığı çalışanı açığa alınmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.