MEB 2017 Eş durumu, Özür Grubu Atamaları Minimum Taban Puanları açıklandı mı?

2017 Ocak ayı özür grubu atama sonuçları açıklandı. Binlerce öğretmen atama eş durumu taban puanlarını merak ediyor. Peki MEB özür grubu sonuçları taban puanlarını ne zaman açıklayacak? 2017 MEB Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

MEB 2017 Eş durumu, Özür Grubu Atamaları Minimum Taban Puanları açıklandı mı?
22 Ocak 2017 Pazar 13:00

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2017 Ocak Ayı Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Sonuçlarını açıklandı. Binlerce öğretmen özür grubu atamaları taban puanlarını merak ediyor. 

Özür grubu atama sonuçlarına bakan binlerce öğretmen taban puanlarını merak ediyor. Öğretmenlerin 2017 Yılı Ocak Ayı Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları sonuçlarında oluşan minimum taban puanlarını henüz açıklanmadı.

İl Dışı tayinlerde puanları açıklamayan MEB, özür grubu atamaların minimum puanlarını açıklıyor.

Peki MEB minimum taban puanları ne zaman açıklayacak? 

MEB genelde iller arası yer değiştirme sonrasında oluşan minimum puanları açıklamasa da özür grubu atama sonrasında oluşan okul bazında minimum puanları açıklıyor. MEB en son 2016 ocak ayındaki özür gurubu taban puanlarını açıklamıştı. 

2017 Ocak Özür grubu atama sonuçlarının minimum taban puanlarının önümüzdeki aylarda MEB tarafından açıklanması bekleniyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı 4-10 Ocak 2017 tarihleri arasında özür durumu başvurularını almış ve 13-17 Ocak tarihleri arasında da tercihleri almıştı. MEB bugün 2017 Ocak ayı özür durumu yer değiştirme sonuçlarını açıkladı.

2017 Ocak ayı öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme sonuçları için TIKLAYINIZ.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.