MEB 1980 personeli açığa aldı - Görevden alınan öğretmenlerin isim listesi

MEB FETÖ soruşturması kapsamında bin 980 personel açığa aldı. MEB'de açığa alınan öğretmen ve personelin isim listesi açıklandı mı? Bin 980 personelin listesi ile ilgili detaylar kamusaati.com adresimizde.

MEB 1980 personeli açığa aldı - Görevden alınan öğretmenlerin isim listesi
21 Aralık 2016 Çarşamba 18:45

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma ve operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Daha önceden KHK'lar ile ihraç işlemleri uygulanmış ve binlerce öğretmen meslekten atılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), aralarında öğretmenlerin de yer aldığı bin 980 personel hakkında, FETÖ terör örgütüyle irtibatlarının oldukları gerekçesiyle görevden uzaklaştırma tedbiri aldı.

Bakanlıkta, "Görevde bulunmasında sakınca görülmesi nedeniyle" uzaklaştırma tedbiri uygulanan personel hakkında inceleme ve araştırma çalışmaları sürüyor.

Görevden alınan personelin isim listesi açıklandı mı? 

Bakanlıktan açığa alınan personellerin isimleri hakkında bir açıklama gelmedi. İsimler açıklandığı anda buradan paylaşacağız.

675 Sayılı KHK ile MEB'den ihraç edilenlerin İsim listesini görmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.