Maarif Müfettişliği atamaları ne zaman yapılacak?

Maarif Müfettişliği atamaları hangi tarihte yapılacak? MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Twitter hesabından atamalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güvenlik soruşturmalarının devam ettiğini belirten Tekin, başarı notlarının hesaplandığını ifade etti.

Maarif Müfettişliği atamaları ne zaman yapılacak?
01 Mart 2017 Çarşamba 11:40

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf  Tekin, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, Maarif Müfettişliği atamaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başvuruların ve mülakat sınavlarının tamamlandığını belirten Yusuf Tekin, atamaların ne zaman yapılacağını açıkladı. 

Yusuf Tekin'in Twitter'dan yaptığı açıklama şu şekilde;

'Bakanlığımız Maarif Müfettişliği için aldığımız başvurular kapsamında mülakat sınavlarını tamamladık. Kadro ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda planlamamızı yaptık. Mülakat başarı notları hesaplandı. 657 Sayılı DMK'nın 48.maddesine göre güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması süreci başladı. Güvenlik soruşturması sonuçları elimize ulaştıktan sonra atamaları yapacağız.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.