İsmet Yılmaz, Bakanlar Kurulu'na MEB projelerini sundu

MEB Bakanı İsmet Yılmaz, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda öğrenci etüt merkezleri, proje okulları, DYK ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Özellikle Okul Öncesi eğitimin zorunlu kılınması ve yeniden görüşülmesi konusunda bilgi aktardı.

İsmet Yılmaz, Bakanlar Kurulu'na MEB projelerini sundu
21 Şubat 2017 Salı 08:10

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, dün gerçekleşen Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda sunum yaptı. Toplantı'da bulunan bakanlara öğrenci etüt merkezleri, destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili sunum yapan Yılmaz, birçok çalışmanın gözden geçirildiğini aktardı.

Proje Okullarının Durumu

MEB Bakanı İsmet Yılmaz,  Suriyeli öğrencilerin durumlarını, okul öncesi eğitim ve 5 inci sınıfta yapılacak İngilizce Eğitimi ile ilgili önemli açıklamaları sundu. Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş,  Ayrıca Fatih Projesi, yükseköğrenim ve yurt dışı eğitim meselesiyle ilgili çalışmalar ile proje okullarının durumunun görüşüldüğünü söyledi.

Okul Öncesi Eğitim ve Tekli Eğitim

Bakanlar Kurulu'nda Tekli eğitime geçiş durumunun ile ilgili görüşmeler yapıldı. Özellikle okul öncesi eğitimin bütün çocuklar için zorunlu olması konusunda yeniden görüşmeler yapılacağı belirtildi.
 


Etiketler; #ismet yılmaz
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.