FETÖ bağlantısı tespit edilen Kurumlar ile ilgili MEB'den resmi yazı

MEB, FETÖ bağlantısı tespit edilen kurumlar ile ilgili yapılacak işlemler hakkında İl MEM'lere yazı gönderdi. FETÖ bağlantısı tespit edilen özel kurumların kapatılacağı ve kayyum ataması olmayan kurumlardaki öğretmenlerin çalışma izinlerinin iptal edileceği ifade edildi.

FETÖ bağlantısı tespit edilen Kurumlar ile ilgili MEB'den resmi yazı
23 Temmuz 2016 Cumartesi 08:20

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, İl valiliklerine, FETÖ/PDY Terörö Örgütü ile Bağlantılı olduğu tespit edilen kurumlar hakkında yapılacak işlemler ile ilgili ilgili bir yazı gönderdi. 3 maddeden oluşan yazıda, kurum içerisine kayyum atanmayan özel okullar dışındaki özel kurumların ve yurtların kapatılacağı ifade edildi. Özel eğitim kurumlarında kayuum ataması yapılmadan önce görev alan öğretmen,personel, uzman öğreticilerin MEBBİS üzerinden tespitleri yapılıp, çalışma izinleri valilikler tarafından reddedilecek.


Ankara İlçe Milli Eğitim Müdürlerine Soruşturma açıldı - Detaylar için Tıklayınız

FETÖ'nün kapatılan kurumları Listesini görmek için TIKLAYINIZ


İşte MEB'in gönderdiği o yazı;



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.