Eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri başvuruları başladı

“Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” nin beşincisi 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilecek. Başvurular ise, 17-30 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri başvuruları başladı
14 Nisan 2017 Cuma 18:30

MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından, Eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri başvurularının başladığı duyuruldu.

Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemimize kazandırılması, öğrenci ve öğretmenlerimize daha iyi eğitim ve öğretim imkânlarının sunulması, başarılı çalışmaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla gerçekleştirilen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” nin beşincisi 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilecek.

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’ne 2017/15 sayılı Genelge´ de belirtilen koşullara sahip her tür ve derecedeki kurum ile bu kurumlarda görev yapan öğretmen, yönetici ve diğer personel başvuru yapabilecek. Başvurular 17 Nisan - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında http://eoyo.meb.gov.tr/Login.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

Elektronik ortamda ve saha ziyareti ile yapılacak olan değerlendirmeler sonucu ödül almaya hak kazanan çalışmalar, bölgesel ve Bakanlık düzeyinde düzenlenecek törenlerle ödüllendirilecektir.

Eğitim ve öğretimde yenilikçilik ödülleri 5 kategoride gerçekleştirilecek;

1) Öğretim Yöntem ve Teknikleri
2) Bilimsel ve Teknolojik Faaliyetler
3) Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi
4) Eğitim Öğretime Erişim ve Yönlendirme
5) Olumlu Tutum ve Davranışların Geliştirilmesi
 
Başvuru için TIKLAYINIZ.
2017/15 Sayılı Genelge için TIKLAYINIZ.
Örnek Rapor Formatı için TIKLAYINIZ.
Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.
 
İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflaması (İBSS) için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.