Eğitim Bir Sen'den görevde yükselme kursu

Eğitim Bir Sen Ankara 3 Nolu Şube Görevde Yükselme Sınavı için hazırlık kursu başlattı.

Eğitim Bir Sen'den görevde yükselme kursu
16 Kasım 2015 Pazartesi 09:43

 Eğitim Bir Sen tarafından başlatılan bir program kapsamında bir süredir mesleki eğitimler sendika görevlileri tarafından sağlanıyordu. Geçtiğimiz günlerde başlatılan bir uygulama ile Görevde Yükselme Sınavı için de hazırlık kursu başlatıldı. 

Eğitim Bir Sen Ankara 3 Nol'u Şube tarafından başlatılan Görevde Yükselme Sınavı Hazırlık Kursu kapsamında öğretmenler ve MEB personelleri sınava hazırlanıyor. Tecrübe ve bilgilerini diğer sendika üyeleriyle paylaşan sendikanın görevde yükselme konusundaki uzmanları üyelerin başarıya ulaşmasını hedefliyor. 

Konuyla ilgili açıklama yapan sendika yöneticileri bu kurslar sayesinde üyelerinin yüzde 70'e yakın bir başarı oranına kavuştuğunu belirtiyor. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
3 Nolu Şube bu işi biliyor. Başarılar diliyorum.