Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğretmen Başvuruları Başladı!

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğretmen Müracaatları 12 Eylül'de başladı. Okulların açıldığı haftanın üçüncü günü yani 21 Eylül Çarşamba günü sona eriyor. Detaylar haberimizde...

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğretmen Başvuruları Başladı!
14 Eylül 2016 Çarşamba 16:48


2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğretmen Müracaatları 12 Eylül'de Başlıyor Bu yıl açılacak MEB kurslarına öğretmenlerin başvuruları kurban bayramının ilk günü 12 Eylül'de başlıyor.Okulların açıldığı haftanın üçüncü günü yani 21 Eylül Çarşamba günü sona eriyor. 

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokullar, İmam Hatip Ortaokulları, Ortaöğretim Kurumlarına devam etmekte olan öğrenciler ile Açık Öğretim Öğrencileri ve Ortaöğretimden mezun olan öğrencilere yönelik il ve ilçelerde açılacak olan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında görev almak isteyen Öğretmen/Ücretli Öğretmen müracaatları 12-21 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. 

Kurslarda görev almak üzere Bakanlığımız http://e-kurs.eba.gov.tr internet adresi e-Kurs Modülü üzerinden Ücretli Öğretmenlik başvurusunda bulunan adayların Diploma, Pedagojik Formasyon Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi ile Hizmet Cetveli (Özel Öğretim Kurumlarında görev yapmış olanlar) evraklarını İl Milli Eğitim Müdürlüklerine elden teslim ederek başvurularını onaylatmaları gerekmektedir.
Ayrıca konu ile ilgili detaylı bilgi Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://odsgm.meb.gov.tr adresinden takip edilebilecektir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çiğdem - 8 yıl önce
ayrıca başvuru ekranında 2015 2016 öğrenim yılları şartlarını okudum kabul ediyorum kısmı çıkıyor o yılların 2016 2017 olması gerekmez mi ?
Avatar
çiğdem - 8 yıl önce
Sistem başvuru formunu yazdırmıyor genel bir sıkıntı mı var acaba? Bir de yukarıda yazılan evrakların dışın başvuru formunun çıktısını götürmeli miyiz, yazdır mıyor o kısmı?