Bursa, İzmir İl İçi Yer değiştirme ve Atama Sonuçları 2017

İzmir ve Bursa İl İçi atama sonuçları açıklandı mı? İsteğe bağlı yer değiştirme başvuruları sona erdi ve sonuçlar bekleniyor. 6 Haziran 2017 tarihinde açıklanması beklenen il içi atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursa, İzmir il içi isteğe bağlı atama listeleri ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Bursa, İzmir İl İçi Yer değiştirme ve Atama Sonuçları 2017
07 Haziran 2017 Çarşamba 10:15

Milli Eğitim Bakanlığı, 2017 İl İçi Yer Değiştirme ve Atama Sonuçları açıklanıyor. On Binlerce öğretmen, il içi atama ile birlikte yeni görev alacak kurumları merak ediyor. Bursa İl İçi Yer değiştirmeye bağlı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursa ve İzmir'de görev alan Eğitim Sınıfı İçerisinde bulunan öğretmen ve meb personelleri yer değiştirmeye bağlı il içi atama sonuçlarını merak ediyor. 

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim Öğretim Sınıfı Dışındaki Diğer Personellerin 2017 İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçlarını açıkladı. Eğitim Öğretim Sınıfı içerisinde bulunan öğretmenler il içi atama sonuçlarını merakla bekliyor. 

Eğitim Öğretim Sınıfı Dışındaki Diğer Personellerin 2017 İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları İçin Tıklayınız

Bursa İl İçi Atama Sonuçları için TIKLAYINIZ

Öğretmenlerin il içi atama sonuçları açıklandığında haberimizden ulaşabilirsiniz. 

2017 İzmir İl İçi Atama Sonuçları 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2017 İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ

81 İl İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Atama Sonuçları Güncel Listeye ulaşmak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.