BİLSEM'lere öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımlandı

Bilim ve Sanat Merkezlerine öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımlandı. Başvuru ve onay süreci 06-17 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak.

BİLSEM'lere öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımlandı
16 Ocak 2017 Pazartesi 18:24

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Bilim ve Sanat Merkezlerine öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımlandığını duyurdu. Başvuru ve onay süreci 06-17 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Yapılan açıklama şöyle;

'Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerinin öğretmen ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak öğretmen alımı yapılacaktır.  Atamalara ilişkin başvuru ve onay süreci 06 - 17 Şubat 2017 tarihleri arasında http://mebbis.meb.gov.tr adresinden gerçekleştirilecektir. Öğretmen seçme ve atama sürecine ilişkin iş ve işlemlerin kılavuzda yer alan hükümler doğrultusunda yapılması gerekmektedir.

Başvurusu yapılacak Bilim ve Sanat Merkezlerine ait norm kadrolar daha sonra http://orgm.meb.gov.tr/ adresinden yayımlanacaktır''.

Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu´nu indirmek için TIKLAYINIZ




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.