Ankara ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi

Ankara'da meslekten ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi haberimizde. FETÖ soruşturması kapsamında 672 sayılı KHK ile binlerce öğretmen ve MEB personeli meslekten atıldı. Ankara meslekten atılan öğretmenlerin listesi ile ilgili detaylar haberimizde.

Ankara ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi
02 Eylül 2016 Cuma 15:01

672 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görevli çok sayıda öğretmen FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildi. 28 binin üzerinde öğretmen ve MEB personelinin meslekten ihracı gerçekleşirken, Ankara'da görev yapan 1598 öğretmen ve personel meslekten atıldı. Haberimizde Ankara'da meslekten ihraç edilen öğretmenlerin isim listesine ulaşabilirsiniz.

FETÖ soruşturması kapsamında Bin 598 öğretmen ve MEB personeli meslekten ihraç edildi. 672 sayılı KHK ile birlikte MEB'e bağlı kurumlardan atılan öğretmenlerin isim listesi yayınlandı. Aşağıdaki bağlantıdan Ankara'da meslekten ihraç edilen personelin isim listesine ulaşabilirsiniz.

Ankara'dan ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Satılmış Karademir - 8 yıl önce
Cezası olan ç eksin
Avatar
Satılmış Karademir - 8 yıl önce
Hayırlısı olsun
Avatar
h.omer - 8 yıl önce
Sorgusuz sualsiz çok masumun canını yaktılar.masum olanlar başını yastığa rahat koysun suçlular ve masup hakkı yiyenler beklesin.Allahın gazabı yakındır.
Avatar
Cihatcı - 8 yıl önce
Münafıklara acımayın belalarını bulacaklar hepsini ihraç edin
Avatar
Vatansever - 8 yıl önce
Zalime merhamet mazluma zulümdür.....yediği kaba pisleyenlerin sonu....cezalarını çeksinler...ekmek derdine düşsünler...bakalım bu devletten maaş alıp devleti yıkma planları yapmanın bedelini ömür boyu ödesinler....