677 sayılı KHK ile MEB'den ihraç edilenlerin isim listesi (Tam Liste)

677 KHK ile MEB'de görevden atılan öğretmenlerin listesi açıklandı. MEB ihraç listesi bu gece yayımlandı. İhraç edilen ve meslekten atılan öğretmenlerin isim listesine kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

677 sayılı KHK ile MEB'den ihraç edilenlerin isim listesi (Tam Liste)
22 Kasım 2016 Salı 10:15

22 Kasım Resmi Gazete'de yayımlanan 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye (KHK) göre Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) ihraç edilen personellerin isimleri yayımlandı. 677 sayılı KHK ile MEB'den ihraçlar devam etti. Peki kaç öğretmen ve MEB personeli ihraç edildi? 

Terörle mücadele kapsamında TSK, Emniyet, Jandarma ve birçok bakanlıkta ihraç işlemi gerçekleşti. Sadece personel ihracı değil yüzlerce dernek ve basın yayın kuruluşununda kapatılmasına karar verildi. 

MEB'in OHAL KHK'sı ile birlikte MEB bünyesinde 32 bin 163 MEB personeli ve öğretmen ihraç edilmişti. 677 sayılı KHK ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda görev yapan ve görevden ihraç edilen öğretmenlerin isim listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

677 sayılı KHK ile MEB'den ihraç edilenlerin isim listesi (Tam Liste) için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feyzi üstünyer - 7 yıl önce
Ne yaptı öğretmen sendikaya üye oldu bank asya kartı kullandı demi o zaman devlet bankasya ligi kurdu iki yil herkes bank asyayı ögrendi devlet sayesine sendikalar yasal değilse kapatsaydiniz sucsuz yere milleti işinden etmeyin günah suçlulari bulun