24 Kasım Öğretmenlere özel kampanya ve indirim yapan mağaza ve kuruluşlar

24 Kasım Öğretmenler günü için Öğretmenlere özel indirim uygulayan mağaza ile kurum ve kuruluşları siz değerli öğretmenlerimiz için derledik. Peki öğretmenlere özel indirim uygulayan mağazalar hangileri? Öğretmenlere kampanyalar ile ilgili bilgiler kamusaati.com adresimizde.

24 Kasım Öğretmenlere özel kampanya ve indirim yapan mağaza ve kuruluşlar
20 Kasım 2016 Pazar 16:05

24 Kasım Öğretmenler gününe özel kampanyalar merak ediliyor. Öğretmenlere özel kampanyalar neler? Hangi mağaza ve kuruluşlar öğretmenlere özel kampanyalar sunuyor. 24 Kasım Öğretmenler gününe özel kampanyalara ve indirimlere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Öğretmenlere indirim uygulayan mağaza ve kurumlar şu şekilde;

PTT, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel %10 indirim kampanyası başlattı. Sadece Öğretmenlerimizin faydalanabileceği kampanya kapsamında 17-18 Kasım ve 21-22-23 Kasım 2016 tarihlerinde PTT şubelerinden yurt içi Posta Kargosu ve APS Kurye Gönderilerinde %10 İndirim uygulanacaktır. 

Hepsi Burada'da öğretmenlere yüzde 50'ye varan özel indirimler yapılacak. 

Ünlü giyim mağazası adL, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel bir kampanya yapacağını duyurdu. 18-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak 500 TL üzeri alışverişlerde 150 TL'ye kadar çantalar hediye veriliyor. 

THY'den Öğretmenlere yüzde 25 indirim fırsatı - Detaylar için TIKLAYINIZ

Devlet Demiryollarından Öğretmenlere yüzde 50 indirim - Detaylar için TIKLAYINIZ

Süvari'den Öğretmenler Gününe Özel indirimler yer alıyor. Öğretmenler,  Gömlek+Kravat 49,90 TL, Gömlek + Kravat + Kemer 79,90 TL'den alabilecek.

Kemal Tanca'dan Öğretmenler gününe özel, öğretmenlere yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

Watson mağazalarına giden öğremenler çok özel indirimler ile karşılaşacak. 20-27 Kasım tarihleri arasında Watsons mağazalarında öğretmenlere özel indirimler var.

Antalya Aquarium bünyesindeki tüm girişler öğretmenlere 4 gün boyunca ücretsiz olacak. 24 Kasım’da başlayacak olan kampanyadan öğretmen yakınları da yüzde 50 indirimli olarak faydalanabilecek. 


İndirim ve kampanyalar açıklandıkça sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.